Ringo Starr издава своя нов албум “Give More Love” на 15-ти септември чрез uME. Както вече писахме, в албума участват емблематични фигури от музикалния свят – Peter Frampton, Don Was, Richard Marx, Dave Stewart и много други, а заедно с другия жив “Beatle”, Paul McCartney са записали песента “We’re On The Road Again”. В нея са се включили още Joe Walsh, Edgar Winter и Steve Lukather.

Give More Love Tracklist:
01. We’re on the Road AgainRingo Starr - Give More Love
02. Laughable
03. Show Me the Way
04. Speed of Sound
05. Standing Still
06. King of the Kingdom
07. Electricity
08. So Wrong for So Long
09. Shake It Up
10. Give More Love
11. Back Off Boogaloo (Re-do) *
12. Don’t Pass Me Buy (Re-do) *
13. You Can’t Fight Lighting (Re-do) *
14. Photograph *