Riverside отново са квартет!

Групата разпространи съобщение, е което обяви, че Maciej Meller вече официално е член на групата.

Скъпи приятели, това е невероятно важен момент от историята на нашата група. От началото на февруари 2020 г. Riverside официално вече не е трио, ние сме квартет! С невероятна радост искаме да съобщим, че четвъртият официален член на групата е …

Е, нима може да очаквате някой друг? 🙂

Той е с нас повече от три години. Той ни позволи да се възстановим от трагичната загуба, която всички преживяхме, той ни помогна да оцелеем и да станем от година на година все по-добра и по-добра група на живо. Той беше наш приятел и наш брат. Посрещаме го сред нас с голяма радост, в която се надяваме и вие да споделите!

Дами и господа, на китарите в Riverside: Maciej Meller!

Да си добър китарист и да обичаш музиката е едно, но да умееш да се вписваш в своята личност, невероятна скромност и смирение, това е невероятно важно нещо в нашата група. Maciej отговаря на всички критерии и ние сме истински щастливи, че той иска да продължи пътя си с нас.


Все още помним. И пак се връщаме към момента, когато, след като загубихме Piotr, през 2016 г., огромният размер на вашата подкрепа ни накара да продължим като Riverside. По това време не бяхме готови да поканим никого в нашето семейство. „Wasteland“ трябваше да бъде записан като трио. Просто трябваше сами да се справим със загубата.

Сега е крайно време Riverside отново да има китарист в състава, не само по време на концерти на живо, но и в студиото, когато работи върху нов материал. Така че ние сме наистина доволни да ви уведомим, че след като се върнем от финалното, пролетно издание на Wasteland Tour 2020, заедно с Maciek, в новия състав, ще започнем работа по осмия албум.

Предстоящите пролетни концерти ще имат различен характер, различен тон и Riverside ще звучи по-силно от всякога. Наистина бихме искали да ви видим там!

Не на последно място – Piotr Grudziński  винаги ще бъде в сърцата ни, всички все още го обичаме и никога няма да го забравим. Но трябва да продължим напред. Ние сме на пътешествие, те ни чакат. В този живот има какво да се създаде, повече да се види, повече да се знае, повече да се спести. Надяваме се, че ще решите да останете отново при нас и че ще ни позволите да си помагаме взаимно чрез всичко това.

Тук сме с вас и за вас.

Ще видим Riverside на 11 март 2020 в клуб Music Jam: