Поради големия интерес към шоуто на 26-ти септември, от мениджмънта на Sully Erna одобриха продажбата на нови сектори от залата

Сектори със седящи места ще бъдат пуснати в продажба за концерта на големия американски рок вокалист Sully Erna в „Арена Армеец София“. Поради засиления интерес към събитието The Voice of Godsmack – Sully Erna in Concert на 26 септември, организаторите от „Кантус Фирмус“ взеха решение, съгласувано с мениджмънта на артиста, за пускане на билети за седящи места на цени от 60 лв. до 100 лв. Продажбата започва от утре (21 юли в 12:00 ч.) само онлайн на Ticketsbg.com и в системата на Eventim.

Концертът на Sully Erna, който е по случай 11-тия рожден ден на Z–Rock радио, е част от мащабното европейско турне на вокалиста, в което България е единствената държава от Югоизточна Европа. Заедно със Съли, на сцената ще излязат китаристите Tim Theriault и Tye Zamora, барабанистът David Stefanelli и кийбордистът Chris Decato. От българска страна ще се включат трите прекрасни дами от Оркестъра на Classic FM радио, които събраха възторжени овации още на предишната изява на Sully в София: Галина Койчева (цигулка), Звезделина Халтъкова (цигулка) и Кристиана Михайлова (виолончело).

Продължава продажбата на билети за терен на цени от 50 лв. и 70 лв.. Местата във фен зоната, непосредствено пред сцената, на цена от 90 лв. са на изчерпване.