Българската банда Sevi отпразнува 10 години на сцена и представи ново видео. Събитието се състоя на 6-ти март в столичния Music Jam Club.  

Както подобава на стила на Sevi – изненади не липсваха. Шоуто стартира точно в 20.00ч с едночасов сет от Tony (Sugar DJ’s), който загряваше прииждащата публика с модерни рок хитове.

Точно в 21:00ч на сцената на Music Jam се качиха Hellion Stone, които също бяха специални гости на събитието. Момчетата представиха 35 минутен ударен сет, с който екзалтираха насъбралата се вече многобройна тълпа. 10 минути преди 22.00ч стартира шоуто на Sevi с първия от трите ретроспективни клипа, отразяващи емблематични и забавни моменти от историята на групата зад кадър, които разделиха концерта условно на три части.

Веднага след първото видео Sevi откриха с взривяващо интро и чисто новия си сингъл “Shattered.” Целия концерт беше съпътстван от визуализации и ефектно осветление, които оформиха цялостно мултимедийно шоу. В края на концерта вокалистката на Sevi покани отново на сцената специалните гости от Hellion Stone и Sugar DJ’s ,за да си направят обща снимка с публиката.

Шоуто завърши с новото видео към песента “Shattered”, в което групата е заложила на underground визия и екшън сюжет. Гост-актьор във видеото и участник в създаването на сценария на клипа е Радостин Христов (Radostin Hristov-Stin). Видеото е дело на Боян Карамфилов и Валери Милев. В екипа са още Мартин Киряков ( осветление),  Дани Такева (грим), враната – Гаргамел и Виктория Вучева (снимки – making).

По аранжимента Sevi са работили с Александра Зернер,която изпълнява и китарите в парчето, а аудио обработката е дело на Марко Барусо. От 7-ми март клипа вече се върти и в социалните мрежи, а Sevi обявиха, че сингъла ще стане част от четвъртия албум на бандата. След прожекцията на видеото, вечерта продължи отново с Tony от Sugar DJ’s , който представи предпремиерно ремикс версията на сингъла на Sevi & Jen Majura – “To Hell and Back”.

Междувременно музикантите от Sevi и Hellion Stone раздаваха автографи и се снимаха с феновете в специално отделената за това зона във фоайето на клуба.

Новото видео на Sevi може да гледате тук: