Първата оригинална биография, описваща вълнуващата история на рок иконите Foreigner е вече на пазара. Автор на ”A Foreigner’s Tale” e самият Mick Jones – легендарен китарист и основател на американската банда.

Книгата, която се продава в две лимитирани луксозни издания, е специално за 40-годишния юбилей на великите музиканти, които по този повод ще разтърсят и София на 9 май в Арена Армеец.

Уникалното четиво разкрива славния път на Foreigner до върха, а оригиналните фотографии допълват картината за възхода на една велика банда, превърнала се в истинска рок институция. Книгата включва и биографични моменти от живота на Mick Jones, който е автор на един от най-големите хитове на култовата формация “I Want To Know What Love Is”. Изданието може да бъде закупено от официалния сайт на музикантите: http://foreignerbook.com/

Рок величията са подготвили още една изненада за многобройните си верни фенове – 40 хита за 40 години на сцена, събрани в специален едноименен албум. В компилацията са включени и две напълно нови композиции, които Foreigner ще представят и пред българската публика.

Рок събитието на 2018 г. е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец София. Билетите за концерта на легендарните Foreigner са на цени от 30 лв. до 80 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор e Moko Solution. Повече информация – Foreigner live in Sofia – Official Event.