Вокалите на групата ядат суши 90 минути преди шоуто

Само след два дни, на 14 декември, в София ще акостира супер турнето на Helloween „Pumpkins United”. Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъдат на една сцена с тричасово шоу, което ще се проведе у нас в зала „Арена Армеец“. Миналото и настоящето ще се срещнат на една сцена, за да направят едно уникално шоу с огромен LED екран, на който ще се показват кадри от историята.

Организаторите от Bulgarian Live Music се подготвят за едно от рок събитията на годината и са в готовност да изпълнят всички изисквания на легендите. Екипът, който пътува с групата, наброява впечатляващите 33-ма души, които се грижат за това шоуто да изглежда по един и същи начин във всяка точка на света, в която се провежда. „Ние подготвяме основата на залата и сцената, след което техният екип влиза и завършва всичко. Очакваме три тира с техника“, споделят от BLM

Освен залата, важен детайл за музикантите е и храната. В екипа има трима вегетарианци. Непоносимост към лактоза имат двама човека, а алергия към гъби има един човек. Затова всичко трябва да е съобразено с тях. В гримьорните има изискване да има достатъчно плодове, вода, сокове, бира, меса, кафе, чай и др.

Специално изискване е вокалите на Helloween да имат прясно суши 90 минути преди да излязат на сцената, както и две бутилки хубаво червено вино. Освен виното, групата ще пие Джак Даниелс, водка Абсолют и джин Бомбай. На сцената се очаква да има бира, вода и кола. След шоуто екипът иска да има 50 вида сандвичи, както и опция за поръчка на китайска храна.

Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември от 19:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените са – 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.