Вечни хитове на любими групи и изпълнители ще звучат край стените на крепостта в петък и събота

Настъпи време за рок събитието, което всички очакват с нетърпение – Третия национален рок фест „Хоталич“ в Севлиево. Качествена музика, нови приятели и незабравимо преживяване очакват всички, които дойдат този уикенд край стените на крепостта. Магията на мястото и съчетанието на любима музика сред природата прави изживяването незабравимо.

И тази година организаторите от Община Севлиево обещават много забавление и до късните часове на нощта. „За нас е удоволствие, че за трета поредна година крепостта „Хоталич“ ще оживее и ще бъде огласена от много музика, добро настроение и неподправени емоции“, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

А за онези, които все още не са планирали уикенда си, няма време за чудене – мястото е Севлиево, а събитието – Рок фест „Хоталич“. За настроението на публиката през първата вечер първи на сцената ще се качат севлиевците Bazooka giganta, които ще подгреят за John Steel и легендарния David Reece от Accept и Bonfire. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за Eridan. А Кулминация на вечерта са Odd Crew.

Съботния фестивален ден ще открие уникалната за нашите ширини банда, създадена за чисто удоволствие от музиката – Drun4fun. Веднага след тях ще чуем Балканджи, които на свой ред ще отстъпят сцената рок кралицата Милена и незабравимите ѝ хитове, с които израсна цяло едно поколение. Веднага след нея Konkurent ще представят за първи път някои от най-новите си парчета, а вечерта ще приключи с Фондацията и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, които ще докоснат сърцата ни в късните часове на нощта.

И тази година организаторите от Община Севлиево осигуряват за посетителите на рок феста безплатен паркинг в града и транспорт до крепостта. Припомняме, че и в двата фестивални дни от 16:00 до 22:00 часа автобусите ще се движат от  Панаирната площадка посока крепостта, а след 22:00 часа ще извозят всички желаещи обратно към града.

Вход – свободен!