Sting обяви, че ще издаде компилацията “My Songs” на 24 май. В нея са включени 17 песни от цялата бляскава кариера на носителя на Grammy, като всяка от тях е преработена. В луксозната версия на албума ще бъдат включени шест допълнителни парчета.

“”My Songs” – това е моят живот в песни. Някои от тях “реконструирани”, някои “преоборудвани”, трети – в съвсем нова “опаковка”. Но всички те са с фокус върху съвремието”, казва Sting.

My Songs” предлага модернизирани записи, но верни на оригиналните аранжименти. Той отдава почит на музикалната кариера на Sting като един от най-отличителните и влиятелни артисти в света. От създаването на The Police през 1977 г. със Stewart Copeland и Andy Summers, Sting се превърна в един от най-емблематичните артисти, продавайки 100 милиона албума и печелейки най-престижните награди. Феновете могат да очакват да чуят новия прочит на Sting към хитовете, включително “Englishman In New York”, “Fields Of Gold”, “Shape Of My Heart”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” и много други.

Ето новата версия на “Desert Rose“:

My Songs” е продуциран от Martin Kierszenbaum (Sting, Lady Gaga, Robyn), Dave Audé (Bruno Mars, Selena Gomez) и Jerry Fuentes (The Last Bandoleros). Албумът е миксиран от Robert Orton (Lana Del Rey, Mumford & Sons) и мастериран от Tony Lake (Sting, Shaggy).

My Songs” ще бъде издаден на CD и винил, а в луксозната версия ще може да чуете концертни записи на “Synchronicity II“, “Next To You“, “Spirits In the Material World” и “Fragile“. Само в японската версия ще присъства концертна версия на “I Can’t Stop Thinking About You” и екслузивно за Франция ще се предлага удължена версия на “Desert Rose“.

Предварителни поръчки на адрес https://sting.lnk.to/MySongsPR

‘My Songs’ Track Listing:

Brand New Day
Desert Rose
If You Love Somebody Set Them Free
Every Breath You Take
Demolition Man
Can’t Stand Losing You
Fields of Gold
So Lonely
Shape of My Heart
Message in a Bottle
Fragile
Walking on the Moon
Englishman in New York
If I Ever Lose My Faith in You
Roxanne (Live)

‘My Songs’ Deluxe Edition включва още:

Synchronicity II (Live)
Next To You (Live)
Spirits In The Material World (Live)
Fragile (Live)
I Can’t Stop Thinking About You (Live) – Japan Exclusive
Desert Rose (Extended Version) – France Exclusive