SullyErnaSully Erna идва в България на 20 октомври за десетия рожден ден на Z-Rock! Той ще направи концерт в Зала 1 на НДК в София за празника на Z-Rock – Рок радиото на България.

Шоуто на един от най-обичаните рок изпълнители на нашето време ще се състои на 20 октомври от 20 часа. Голямото събитие е и част от цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“, организирано от „Кантус Фирмус“.

На живо пред българската публика Sully Erna  ще представи композициите от новия си албум „Hometown Life“, както и най-доброто от албума „Avalon“ и песни на своята банда – Godsmack.  Голямото събитие ще е кулминацията в празниците по повод рождения ден на рок радиото на България.

Sully Erna  е вокалист и основен текстописец на американската рок банда Godsmack, номинирана 4 пъти за „Грами“. Той споделя, че соловите му изяви са съсредоточени върху песни, които са в по-различна посока.

https://youtu.be/0NZWB1FzkPI

Дебютният соло албум на Erna, наречен „Аvalon“, се радваше на голям успех, а феновете очакват с нетърпение и новия му самостоятелен диск „Hometown Life“ в края на септември.

Билетите за концерта са в продажба от днес на ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“.

2015.06.16-Godsmack-2-Summer-Chaos-684x1024