Фондацията празнува 10 години около света с още звездни гости в концертите от лятното им турне

На 19 юни в Летния театър във Варна за първи път от 25 години насам на една сцена пред варненска публика ще стъпят Дони и Момчил. Тандемът ще зарадва варненци с няколко свои емблематични парчета, а Момчил Колев освен зад пиано, ще се включи и вокално в тях. Изпълненията на Дони и Момчил ще бъдат част от големия концерт „Фондацията празнува 10 години около света“ във Варна на 19 юни, който дава старт на лятното турне на супер групата на България. В летните им концерти ще се включат още звездни гост – Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р., а в различните градове се очакват и гости – изненада, разкриват музикантите.

Легендарните Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от „Фондацията“ обещават страхотно настроение за всички присъстващи с най-обичаните български песни на поколения българи – вечни хитове издържали проверката на времето.

Най-старата песен, която изпълняваме на сцената е от 1967 г. и тя е „Бяла тишина““, споделя Дони.

След 19 Юни в Летен театър – Варна, супер групата ще зарадва феновете си още на 20 Юли в Летен театър – Бургас и на 6 Август в Античния театър в Пловдив.

Билети за концертите „Фондацията празнува 10 години около света“ на 19 Юни в Летен театър – Варна, на 20 ЮЛИ в Летен театър – Бургас и на 6 Август в Античния театър в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и на касите на театрите по градове. Могат да бъдат закупени още от книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.