Преди няколко часа Sevi и Sugar DJ’s пуснаха официалния ремикс на един от най-новите сингли на групата – “To Hell and Back”.

Песента е част от албума на Sevi „Follow Me” (2019), а в оригиналния запис гостува китаристката на Evanescence, Jen Majura.

Предпремиерно ремиксът беше представен на 6-ти март на концерта по повод 10 години Sevi, на който Тони (Sugar DJ’s) беше специален гост.

Това не е първа колаборация на Sevi с диджеите Тони и Иван. Преди 8 години Светлана Близнакова записа с тях песента „Shocked”, която беше подкрепена и с официално видео. В ремикса на „To Hell and Back” , диджеите са преплели денс и прогресив транс, като са запазили лек рок вкус, използвайки част от оригиналните китарни партии от версията на Sevi. Очаква се песента да стане част от дебютния  албум на Sugar DJ’s. В най-скоро време ще излезе и още едно ново парче от музикалната лаборатория на диджеите, които издават, че работят по няколко проекта в момента.

Sevi от своя страна зарадваха феновете със сингъла “Shattered”, който предшества четвъртия албум на бандата. Музикантите работят и по дует с Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, Hardline), който също се очаква да излезе през тази година.

Remix-a на “To Hell and Back” чуйте тук: