След четири дълги години, най-накрая феновете ще получат нов албум от Tori Amos. Любимата арт-поп пианистка обяви „Ocean to Ocean“, предстоящият ѝ студиен албум, който трябва да излезе на 29 октомври чрез Decca Records.

Ocean to Ocean“ ще бъде 16-ият албум в кариерата на Amos и нейното продължение на „Native Invader“ от 2017 г. Той обхваща общо 11 песни, а списъкът с песни включва някои красиви заглавия, свързани с природата, като „Speaking with Trees“ и „Swim to New York State“.

Ясно е, че „Ocean to Ocean“ ще бъде доста различен от най-новото издание на Amos, нейното EP с празнични песни от 2020 г., наречено “Christmastide“. В съобщение за пресата Amos описва „Ocean to Ocean“ като запис за загубите и как се справяте с тях.

За щастие, когато сте живели достатъчно дълго, можете да разпознаете, че не се чувствате като майката, която искате да бъдете, съпругата, която искате да бъдете, артистът, който искате да бъдете“, каза тя. „Разбрах, че за да променя това, трябва да пиша от мястото, където съм. Бях в моя личен ад, затова си казах, тогава ще пиша от там – правила съм го и преди… 

Този ​​запис е там, където сте, особено ако сте загубили близки“, продължава Amos. „Удивена съм от начина по който хората, преживели трагедия се справят с мъката си. Когато някой всъщност е на това място и си мисли „свършен съм“, как достигате до този човек? Понякога не става въпрос за хапче или двойна текила. Става въпрос за това да седнете заедно в калта“.

В момента може да направите предварителни поръчки за „Ocean to Ocean“, включително специално издание 2xLP пресован върху прозрачен син винил. Вижте списъка с песни и обложката по-долу.

Новият сингъл е “Spies“, слушайте го тук:

Tori Amos: „Ocean to Ocean

01. Addition of Light Divided
02. Speaking with Trees
03. Devil’s Bane
04. Swim to New York State
05. Spies
06. Ocean to Ocean
07. Flowers Burn to Gold
08. Metal Water Wood
09. 29 Years
10. How Glass Is Made
11. Birthday Baby

Предстоящите през 2022-ра концерти на певицата:

February:
Wednesday 16 – Berlin, Tempodrom
Thursday 17 – Katowice, Spodek
Friday 18 – St Polten, Festspeilhaus
Sunday 20 – Frankfurt, Alte Oper
Tuesday 22 – Munich, Philharmonie
Wednesday 23 – Zurich, Volkshaus
Thursday 24 – Milan, Teatro degli Arcimboldi
Saturday 26 – Lyon, Le Radiant
Monday 28 – Paris, Olympia

March:
Wednesday 02 – Hamburg, Laieszhalle
Thursday 03 – Amsterdam, Carre
Friday 04 – Amsterdam, Carre
Sunday 06 – Copenhagen, Royal Theatre
Monday 07 – Oslo, Konserthaus
Wednesday 09 – Brussels, Cirque Royal
Friday 11 – London, Palladium
Saturday 12 – London, Palladium
Monday 14 – Glasgow, O2 Academy Glasgow
Tuesday 15 – Manchester, O2 Apollo
Thursday 17 – Cork, Opera House
Friday 18 – Dublin, Olympia