Хеви метъл ветераните U.D.O. се завръщат с нов студиен албум, озаглавен “Game Over“. AFM Records ще го издаде на 22 октомври 2021.

“Играта свърши!” Това обявява рок иконата Udo Dirkschneider (оригиналният глас на емблематичната група Accept) в следващия албум на своята банда U.D.O., който излиза на 22 октомври.

Изявлението зад него има много различни значения. Но едно нещо е ясно веднага: U.D.O. той не прави нещата наполовина и затова дава всичко, което има. По време на стотици концерти по света, някои от тях в най-отдалечените места на Русия и Южна Америка, групата се превърна в звено и конгломерат от страстни музиканти и приятели. Всички песни в този албум имат отличителен характер, който убеждават днес и ще бъдат убедителни и утре.

И защо “Game Over“? Udo Dirkschneider поставя горчива нотка на това произведение. Ако човечеството не преосмисли различни аспекти, това може да има фатални последици. Например „Kids And Guns“ е за нарастващото притежание на оръжия в САЩ и свързаните с това стрелби, които не спират пред нищо и вредят на училищата и особено на децата.

Udo Dirkschneider несъмнено е космополит и вижда света като цяло. Поради тази причина „Game Over“ се превърна в международна продукция с много величие”.

Ето и новия сингъл, “Kids And Guns“:

U.D.O.: “Game Over

01 Fear Detector
02 Holy Invaders
03 Prophecy
04 Empty Eyes
05 I See Red
06 Metal Never Dies
07 Kids And Guns
08 Like A Beast
09 Don’t Wanna Say Goodbye
10 Unbroken
11 Marching Tank
12 Thunder Road
13 Midnight Stranger
14 Speed Seeker
15 Time Control
16 Metal Damnation

Албумът, разбира се ще бъде представен пред феновете с турне: