В отговор на огромното търсене, U2 разкриха допълнителни дати на живо за тяхното дългоочаквано събитие “U2:UV Achtung Baby Live at the Sphere”.

Тази поредица от концерти, първоначално планирани за 29, 30 септември и 5, 7 и 8 октомври, сега ще включва и изпълнения на 11, 13, 14, 18, 20, 21 и 25 октомври. Разположени в новаторската зала MSG Sphere в Лас Вегас, тези концерти празнуват трайното въздействие на шедьовъра на групата от 1991 г. Bram van den Berg временно ще замести съоснователя на U2 Larry Mullen Jr. на барабаните, докато Mullen Jr. се възстановява от операция.

Поглъщащо преживяване очаква присъстващите, както демонстрира главният концертен дизайнер на групата във видеото по-долу:

В опит да се сведе до минимум препродажбата и да се запазят цените на билетите на номинална стойност за феновете, билетите за U2:UV Achtung Baby Live At Sphere ще бъдат ограничени за прехвърляне. Те могат да бъдат препродадени само на първоначалната покупна цена. Феновете все още ще имат защита срещу непредвидени обстоятелства. Тези, които закупят билети и не могат да присъстват на шоуто, ще могат да продадат билетите си на цената, която са платили, използвайки Ticketmaster Face Value Exchange.