Within Temptation ще бъдат големият хедлайнер на първата фестивална вечер на Graspop Metal Meeting 2019 – 21 юни!

Graspop Metal Meeting ще се проведе в парк “Stenehei Festival”, Десел Белгия, от 21 до 23 юни. Билетите ще бъдат пуснати в продажба тази събота, 27 октомври от 11 часа и се предлагат от ticketmaster.be и proximusgoformusic.be. Още участници в GMM19 ще бъдат разкрити скоро.

Within Temptation са на върха на европейската метъл сцена в продължение на две десетилетия. Холандската група, водена от Sharon den Adel, е свирила на всички големи фестивали в Европа. Последното им появяване на сцената на GMM е през 2015 г. В петък, 21 юни в Десел те ще представят своя седми новаторски албум “Resist” (който ще бъде пуснат на 14 декември). Новият звук определено е по-съвременен и още по-непокорен. Първият сингъл “The Reckoning” (с участието на Jacoby Shaddix от Papa Roach) вече причини лавина в световните стрийминг услуги и рок класации.

Искате ли да научите повече? Посетете resist-temptation.com. За последните актуализации на #GMM19 вижте graspop.be.

В съответствие с гордата традицията фестивал представя разнообразие от тежки музикални жанрове, вариращи от hard rock до death metal, от black metal до punk, от metalcore до thrash и много други. Metalheads от цял ​​свят , време е да започнете да загрявате мускулите на врата!