Организаторите на Wrong Fest обявиха, че през 2018-та фестивалът няма да се проведе:

“За съжаление, с оглед на разочароващо ниския интерес, Wrong Fest 2018 няма да се състои. Точнo пет години след началото на екперимента, считаме, че той беше неуспешен. Хората, закупили билети от The Wrong Bar могат да си ги върнат по всяко време. Ще се опитаме в следващите 2 седмици да се свържем с всички останали, които са закупили билети онлайн. За всякакви въпроси, моля пишете на wrongfest2018@gmail.com.”

Update (28.06):

И все пак май не всичко е изгубено. Организаторите обявиха във Facebook, че ще работят за серия от концерти на основните групи:

“Всеки пост е предпоследен… Ще имате възможност да си върнете билетите, но защо да го правите? В момента провеждаме разговори с клубове и можем да ви уверим, че повечето групи ще свирят в София на същите дати.”

Update (29.06):

На 14.07 ще има концерт на Hed PECrazy Town и Bad Copy в Маймунарника, организиран от Club Terminal 1.

Имаме потвърждение от Dog Eat DogAtheist Rap и Iskaz, които също ще свирят в София, най-вероятно на 13.07. В момента, в който получим потвърждение от Skindred, ще обявим подробности и за това събитие.

Разбира се, всички билети, закупени за Wrong Fest 2018 ще важат за тези концерти. По желание, всеки с двудневен билет може да посети двете събития или пък само едното, като си получи половината пари обратно. Еднодневните билети ще могат да се ползват за всеки един от двата концерта. Допълнителни билети ще бъдат пуснати скоро.

За съжаление най-вероятно The Adolescents ще отменят датите си, а в зависимост от програмата на чуждите имена, ще добавим и български.

Update (04.07)

На 13.07 в Терминал 1 ще видим Dog Eat Dog, а на 14.04 в Маймунарника – (Hed) p.e. и Crazy Town.

Всички билети, закупени за Wrong Fest 2018, ще важат за концерта на 13.07.2018 г. в клуб Терминал 1 и на 14.07.2018 в клуб Маймунарника. По желание, всеки с двудневен билет може да посети и двете събития или пък само едното, като си получи половината пари обратно. Еднодневните билети ще могат да се ползват за всеки един от двата концерта.

19.00 Nameless Day Ritual (BG)
20.00 Bad Copy (SRB)
21.00 Crazy Town
22.20 Hed Pe