Cardi B, Kings Of Leon, The War On Drugs, HAIM, Anderson .Paak & The Free Nationals, Kali Uchis, MØ, Zara Larsson, Leon Bridges, Editors стават част от най-внушителния испански фестивал през 2021-ва.

Те се присъединяват към Red Hot Chili Peppers, The Killers, Mumford & Sons, Twenty One Pilots, alt-J, Foals, Placebo, Deftones и Royal Blood за едно гарантирано велико изживяване през юли!

“Сега повече от всякога от фестивала Mad Cool бихме искали да покажем подкрепата си към Мадрид и да допринесем с ентусиазма и вълнението си; благодарение на обнадеждаващите новини, които имаме за 2021 г., започваме да виждаме края на тунела. Обявяваме 27 нови имена. Ако останем заедно, Мадрид скоро отново ще бъде водещо място за музика и култура през 2021 г., както беше през последните години. Всички сме Мадрид!

Нашето намерение беше да обявим още артисти в края на август, но новата вълна Covid забави всичко. Международните агенции бяха принудени да отложат нови ангажименти досега, за да имаме по-ясна визия за ситуацията през следващата година.

Днес обявяваме 27 нови имена, които оформят нашия състав за Mad Cool 2021. Не се съмняваме, че това ще бъде най-пълният и впечатляващ състав до момента.

Скоро ще обявим останалите 2 хедлайнера за четвъртък и петък, както и още 5 групи плюс 6-те победители в конкурса Mad Cool Talent. Общо 13 имена, които ще финализират състава за това дългоочаквано издание.

Искаме да Ви информираме, че скоро ще открием състезанието Mad Cool Talent. Стартирахме тази платформа, за да подкрепим нововъзникващите групи и чисто нови таланти, за да можем в бъдеще да ги гледаме как се представят на един от големите ни сцени. Това е една от основните ни цели като част от музикалната екосистема, без солидно музикално и културно движение, не можем да израстваме като индустрия, нито като общество.

Поради промяна в плановете, Mumford & Sons и London Grammar няма да бъдат част от състава през следващото лято и ще бъдат заменени от Kings of Leon и The War On Drugs.

Също така бихме искали да се възползваме от тази възможност, за да ви уведомим, че 1178 нови 4-дневни билета ще бъдат пуснати в продажба от сега. Пуснахме в продажба ограничено количество 4-дневни билети, еквивалентно на броя на 4-дневните билети, които са възстановени. Получихме много искания от вас, затова решихме да активираме тази опция. Промяната или надстройката на един от тези 4-дневни билети е гарантирана, в рамките на разрешения период, за всички вас, които вече сте закупили билетите си, независимо от възстановената сума.

Както вече информирахме, в случай че властите не позволят фестивалът да се проведе, в Mad Cool винаги ще следваме политиките за възстановяване на суми, посочени от властите, по същия начин, по който сме правили досега.

Искаме да благодарим на всички, че сте с нас. Без вас фестивалът не би бил възможен. Благодаря!!

Също така бихме искали да благодарим на нашия градски съвет, както и на местното правителство в Мадрид, спонсори и сътрудници, които ни помагат да „прекосим пустинята“.

Погрижете се за хората около себе си и за себе си и винаги следвайте препоръките на властите.

Музиката е това, което ни дава основание да живеем, това, което обединява хората и ни помага да разграничим различията си. Mad Cool 2021 се приближава !!”