2Cellos се завръщат, за да отпразнуват 10-тата си годишнина, с кавър на класиката на Bon Jovi – “Living’ on a Prayer”!

“Песента има мистично интро, което звучи страхотно на чело”, споделят Luka Šulić и Stjepan Hauser. “Останалата част от нея бе трудна за пресъздаване, но ще се получи доста добре по време на живите ни концерти някой ден, особено изпълнена към края на сета. Знаем, че всички ще пеят заедно с нас.”

Еклектичната международна сензация 2Cellos изгрява през 2011, с кавър на чело на хита „Smooth Criminal“ на Michael Jackson, който им донася милиони гледания в YouTube. Оттогава дуото гради световноизвестното си име, благодарение на електрическия си и динамичен музикален заряд. Luka и Stjepan имат над 1,3 милиарда гледания на видеата си в YouTube, 5,5 милиона абоната, 1 милиард стрийма в дигиталните платформи и повече от 1 милион продадени билети за концерти.

2Cellos са изпълнявали на живо с едни от най-великите имена в музиката – Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, George Michael и др., а самият сър Elton John ги избира, за да бъдат част от емблематичната му лайв банда.