За нас

RockTheNight.eu е независимо онлайн издание за музика, концертна фотография  и лайфстайл.

Статиите в изданието са насочени предимно към младежка аудитория, която се интересува от музика, кино, фотография, литература, музикални събития и активен начин на живот.

Контакти

За да се свържете с RockTheNight.eu, за да ни изпратите новина или за да споделите своето мнение: [email protected]

Реклама

Ако искате да рекламирате в RockTheNight.eu, свържете се с нас на адрес [email protected]

Материали

Допуска се публикуване на части от текстове в други издания само с посочване на източника и добавяне на активен линк към статията. Забранява се тяхното пълно препечатване без позволение от редакцията на RockTheNight.eu.

Всички снимки в галериите са със запазени авторки права и са собственост на Орлин Николов / Orleff Photography, освен ако изрично не е упоменато друго.

Изпратете статия или снимки

Изпращайки текстове, авторите им дават своето изрично съгласие техните статии да бъдат публикувани безвъзмездно от RockTheNight.eu. При публикуването на одобрените текстове, си запазваме правото на редакция.

Изпращайки снимки, потребителите декларират и гарантират, че те са носители на авторските права върху тях и че при създаването им не са нарушили правата на трети лица, с която гаранция освобождават от отговорност RockTheNight.eu при евентуални претенции от страна на трети лица по отношение на изпратените снимки. С изпращането на снимките, авторите им ги предоставят безвъзмездно и дават своето изрично съгласие те да бъдат публикувани от RockTheNight.eu.

Докладвайте за проблем

Докладвайте проблеми, които сте срещнали като потребители на сайта RockTheNight.eu. Ние ще вземем предвид Вашите оплаквания и ще се погрижим за решаване на проблема, ако е във възможностите ни.

[email protected]