Проектът е посветен на Malcolm Young, а автори на 12-те нови парчета са именно той и по-малкият му брат Angus Young. Поръчайте “Power Up” от онлайн магазина MusicMall.bg

“Нищо никога не е успяло да забави AC/DC по “пътя им към ада” (Highway to Hell)… “Power Up” е най-добрият им албум от 90-те години и The Razors Edge” – Rolling Stone

“AC/DC официално се завърнаха” – USA Today

В тези парчета можете да усетите щастието на бандата от събирането им.” – LA Times

След високооктановия релийз на новия им албум “Power Up” преди малко повече от седмица, AC/DC изгряха под #1 в световните музикални класации в 18 държави! Дългият списък от първи места в чартовете включва и #1 в Billboard Top 200, с над 117 хиляди продадени копия само в първата седмица. “Power Up” е наличен за поръчки в онлайн магазина MusicMall.bg тук.

Хитовият студиен проект “Power Up” е 6-тият #1 албум на супер групата в Австралия, където AC/DC са и единствената австралийска банда в историята с #1 албуми в продължение на 5 десетилетия: “Back In Black” (80’s), “Ballbreaker Live” (90’s), “Black Ice” (00’s), “Rock Or Bust” (10’s), “Power Up” (20’s). Рок колекцията държи най-високата позиция за международен албум през последните 4 години в Германия и е най-продаваният дългосвирещ проект за 2020-та във Великобритания. “Power Up” дебютира под #1 в Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Ирландия, Италия, Нова Зеландия, Норвегия, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания и САЩ.

За създаването на “Power Up” AC/DC отново работят в екип с продуцента Brendan O’Brien, който стои зад проектите Black Ice от 2008 г. и Rock Or Burst от 2014 г. Автори на всичките 12 жестоки парчета в албума са основателите на групата – братята Angus и Malcolm Young. Това е и първият им дългосвирещ проект от смъртта на Malcolm и е посветен именно на него.

“Power Up” излезе на фаталния петък 13-ти в няколко формата – дигитален, CD, винил и делукс издания, които разтърсиха света на колекционерите и най-върлите фенове на AC/DCЛимитираната версия –  единствен по рода си “Power Up” делукс бокс, е върховният фен подарък, а с едно натискане на бутона отстрани на кутията, неоновото лого на бандата светва и мигновено зазвучава интрото на “Shot In The Dark” от вградената колонка. Кутията съдържа целия CD пакет, книга от 20 страници с ексклузивни снимки и USB зарядно, с което боксът да може винаги да бъде зареден.

AC/DC – “Power Up“:

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

AC/DC са една от най-влиятелните рок банди в историята, с повече 200 милиона продадени копия на албумите си в цял свят, над 71,5 милиона от които само в САЩ. Студийният проект “Back in Black” се отличава като “най-продаваният албум на група за всички времена“ и “третият най-продаван албум на артист“, с глобални продажби от над 50 милиона копия до момента. Бандата е приета в престижната Зала на славата на рокендрола през 2003 г. и печели първата си награда Грами в категория “най-добро хард рок изпълнение“ за “War Machine” през 2010 г. AC/DC продължават да разпродават стадиони на различни континенти, да продават милиони албуми годишно и да генерират милиарди стриймове. А сега се зарвъщат с “Power Up“!