Дългоочакваната автобиография на легендарния фронтмен на AC/DC Brian Johnson излиза на български език на 13 октомври, заедно със световната премиера на книгата!

Книгата трябваше да бъде публикувана година по-рано, но пандемията обърка плановете на автора и издателите.

Имал съм немалко безсънни нощи и доста, дето си бяха страхотни; скапани дни и хубави дни. Извървях пътя от църковен хорист до рокендрол певец, а сега написах и шибана книга за всичко това…

Една от най-свежите и забавни истории в рокендрола! Brian Johnson, легендарният и обичан фронтмен на AC/DC, разказва за живота си. От детските години в работническия град, през създаването на собствена група, до момента, в който „поема щафетата“ от Бон Скот, чието наследство надгражда.

На страниците на тази книга ще срещнете един Брайън Джонсън, когото не познавате от концертите и клиповете в интернет. Ще се запознаете с момчето от Нюкасъл – син на ветеран от Втората световна и италианка, което пее в църковен хор и което непрестанно се впуска в приключения и лудории. С юношата, влюбен в музиката, който работи във фабрика, но свири с групата си „Джорди“ по клубовете. Със съпруга и бащата, който започва собствен бизнес, но не се отказва от мечтата за голямата сцена. Такъв е момъкът с каскета – чувствителен, талантлив и работлив.

През 1980 година Бон Скот, певец и текстописец на AC/DC, умира на 33-годишна възраст. AC/DC си търсят нов вокалист, канят на прослушване Джонсън – и само няколко дни по-късно той вече е в студиото и работи по култовия „Back in Black“, който се превръща в най-продавания рок албум на всички времена.

През 2016 година Брайън се оттегля от сцената заради проблеми със слуха, но се завръща триумфално с якия „Power Up“ през 2020 година. 

Трогателна, лична, искрена, но адски забавна, „Лицата на Брайън“ ще ви разсмее, ще ви просълзи, ще ви надъха.

Вдъхновяващо четиво, което ще ви убеди, че „Никога не се отказвай“ не са празни думи, защото I got nine lives/Cat’s eyes/Abusin’ every one of them and running wild.

Чрез издателство Hybrid Books, „The Lives of Brian“ ще бъде налична в България в деня, в който всички почитатели на AC/DC по света ще се потопят в разказите за различните животи на Брайън.

Книгата ще бъде налична във варианти с меки и луксозни твърди корици, спазвайки утвърдения стил на издателството. Поръчайте тук: hybridbooks.eu/brian-johnson

Припомняме, че на Hybryd Books дължим българските издания на биографиите на Jay Z, Freddie MercuryRob HalfordPaul Stanley и Lenny Kravitz.