Автобиографията на Rob Halford, „Изповед“, излиза в България на 1 октомври

Повечето свещеници изслушват изповеди. Този обаче се изповядва!

Впечатляващата автобиография „Изповед“ на вокалиста на Judas Priest, Rob Halford, съвсем скоро ще се озове в книжарниците благодарение на издателство Hybrid Books.  Само ден след световната си премиера „Изповед“ ще разруши всички митове около легендарния Halford, като представи истинската му история – болезнено откровена и на места особено цинична, каквато трябва да бъде една истинска изповед.

Автобиографията на „Бога на метъла“ e невероятно рокендрол пътешествие от английското градче Уолсол до върховете на световната музикална слава – то преминава през алкохолизъм, пристрастяване към наркотици, полицейски арести, зле приключили романтични връзки, потресаваща лична трагедия и завършва с неговата рехабилитация, признаване на хомосексуалната му същност, изкупление и… откриване на истинската любов.

Rob Halford реши да се изповяда – добре e за душата.

„Някои хора ще бъдат шокирани от прочетеното в „Изповед“. Това обаче са моят живот и важните моменти в него и само от вас зависи как ще го интерпретирате!“

Книгата излиза с меки корици на цена от 24,90 лв. и луксозно издание с твърди корици и кожена обшивка на цена от 29,90 лв. Предварителните поръчки вече са налични на сайта на издателството https://hybridbooks.eu, а чудесният превод е дело на българския автор и голям почитател на Judas Priest Сибин Майналовски.

Judas Priest @ Hills Of Rock, 2018