Alter Bridge ще издадат нов концертен албум и колекция от редки записи, “Live At The O2 Arena + Rarities”, на 8-ми септември от Napalm Records.

В албума са включени ‘Farther Than The Sun’, ‘Show Me A Leader’, ‘Rise Today’ и ‘Isolation’. Един от най-големите моменти в кариерата на групата, монументалното шоу в O2 Arena, Лондон на 26-ти ноеври 2016 ще бъде допълнено от колекция редки записи.

“Live At The O2 Arena + Rarities” track listing:


01. The Writing On The Wall
02. Come To Life
03. Addicted To Pain
04. Ghost Of Days Gone By
05. Cry Of Achilles
06. The Other Side
07. Farther Than The Sun
08. Ties That Blind
09. Water Rising
10. Crows On A Wire
11. Watch Over You (solo acoustic)


12. Isolation
13. Blackbird
14. Metalingus
15. Open Your Eyes
16. Show Me A Leader
17. Rise Today
18. Poison In Your Veins
19. My Champion


01. Breathe
02. Cruel Sun
03. Solace
04. New Way To Live
05. The Damage Done
06. We Don’t Care at All
07. Zero
08. Home
09. Never Borne To Follow
10. Never Say Die (Outright)
11. Symphony Of Agony (The Last of Our Kind)

Групата готви два специални концерта за 2-ри и 3-ти октомври, в Royal Albert Hall с 52-членен оркестър:

Останалите дати от лятното им турне в Европа:

24th June: Leipzig / Haus Auensee
29th June: Madrid / Auditorio M. Rios
30th June: Bilbao / Miribilla
2nd July: London / Royal Albert Hall
3rd July: London / Royal Albert Hall
5th July: Edinburgh / Usher Hall
7th July: Dublin / Olympia
8th July: Belfast / Ulster Hall

Festival shows:

23rd June: Copenhagen / Copenhell
26th June: Luxembourg City / LuxExpo
2nd July: Barcelona / Rock Fest
5th July: Rome / Rock in Rome
6th July: Milan / Market Sound
7th July: Pratteln / Summernights