Децата и домашните любимци са добре дошли на фестивала във Велинград между 26 и 28 август

Седмица остава до най-пъстрия музикален фестивал на Fest Team за 2022. Arte Feastival се завръща във Велинград на 26 – 28 август с огромна палитра от забавления и още по-наситена и разнообразна програма за едни неповторими три дни в края на лятото със Zaz, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., The Cardigans, John Newman, Bomfunk Mc’s, Leeroy Thornhil, Delinquent Habits и Regard.

Най-новият и прогресивен български фестивал не само обогатява постоянно програмата си (за всичко актуално, следете https://artefeastival.bg/), но добавя и нови удобства за присъстващите, за да затвърди имиджа си на фестивал за всяка възраст и вкус. Мащабни семейни забавления очакват и малки, и големи посетители на фестивала във Велинград.

За да бъде семейната идилия пълна, целта на организаторите от Fest Team и КМД тази година е всеки един член на семейството да се чувства добре и с разнообразната програма от активности, и с удобства за прекрасно преживяване. Arte Feastival е събитие, подходящо за семейства с деца и все пак някои от заниманията, като тези около бара например, са позволени единствено за възрастните. Затова тази година във фестивалната зона ще има и Kindergarten – място, където родителите да могат да оставят хлапетата на грижите на страхотните аниматори на Arte за вечерта, в която искат да гледат любимите си изпълнители или театрална постановка, или просто да изпият спокойно питието си на бара. В специално обособена детска зона за малчуганите ще се грижат най-добрите аниматори, осигурявайки на родителите възможност да поемат глътка въздух, а на децата – безгрижни игри и арт занимания под зоркия поглед на опитни професионалисти. За всички условия и заявки, посетете сайта на фестивала в секция Kindergarten.

След коментари от публиката на първото издание на фестивала, тази година Arte Feastival се превръща във фестивална територия, благоприятна и за домашни любимци. Вярваме, че кучето е не просто най-добър приятел на човека, но и част от семейството и затова Arte Feastival отваря вратите си и за четириногите приятели, защото споделените моменти са още по-сладки, когато в тях присъстват и те. Разбира се, комфортът и спокойствието, както на останалите посетители, така и на стопаните и на самите домашни любимци, са сред главните цели на организаторите. Затова екипът на Fest Team предлага съвети и въпроси, които ще помогнат на собствениците да преценят добре дали кучето им има подходящия характер за масово събитие със силна музика и много хора.  Всеки, взел решението да сподели тридневния фестивал със своя четириног приятел, е нужно да се запознае с условията и правилата, които трябва да спазва, както и да попълни предварително Декларация. Вижте ги тук: Важни правила и съвети за стопаните на домашни любимци: Arte feastival ❤ твоето куче

За повече информация и всички новини около Аrte Feastival посетете http://www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи –ARTE Feastival FB Event, https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival/.