В новия сингъл участва и китаристът на Doro

Sevi обещават интригуващо ново видео към сингъла “Destiny”. Песента е част от новият албум на групата ‘The Battle Never Ends’, който излезе през май тази година, а аудиото и видеото събират редица известни имена от световния и българския шоу бизнес. С пилотният сингъл от новия албум  – „Don’t’ Hesitate”, бандата проби в радио класации във Франция, Словакия, Италия и Щатите.

seviSevi се радват и на позитивни оценки от списания като Metal Hammer и Fireworks (UK), а видеото вече се върти и в телвизии в Австралия, Швейцария и Еквадор. Песента “Destiny” е втори сингъл от албума “The Battle Never Ends” и обвързва имена като Marco Barusso (музикален инженер на Lacuna Coil, с който SEVI работят по звука на албума ), Luca Princiotta (китарист на великата Doro и изпълнител на китарите в записа на Destiny), Beau Hill (продуцент и mixing инженер на Europe, Ratt, Alice Cooper). От Sevi издават, че този път във видеото  са заложили на социална тема и любовна история, а специално участие взима актьора Асен Блатечки.

Официалното представяне на клипа ще се състои на 18.11.2016 в столичния Sofia Live Club, а специални гости и участници в концерта ще бъдат  DJ Tony ( RockAtive /Sugar Djs ) и Sofia Gospel Choir.

Вратите отварят в 20:30ч   Начало 21:30                             

Билети може да намерите и в Eventim.bg

Ето и трейлър към видеото:

Подробности – в раздел “Календар

Sevi – 18 ноември 2016 – Sofia Live Club