Biffy Clyro издадоха новия си албум “A Celebration of Endings” на 14 август.

Възприемайки свежо звучене и интуитивната сила на корените си, скорошните парчета на Biffy Clyro “Instant History“, “Tiny Indoor Fireworks” и “End Of” целят за заинтригуват феновете и да покажат какво можем да очакваме от амбициозно електрическия нов албум “A Celebration of Endings“.

Днес се появи и новото видео, “Space“:

A Celebration of Endings” се очертава да бъде нова огромна ера в кариерата на Biffy Clyro. “Instant History” е определен за Annie Mac’s Hottest Record in the World и прекара осем седмици в Radio 1’s A-list. Други A-list допълнения включват Absolute, Radio X и Virgin. В последствие премиерата на “End Of” се появи и при Zane Lowe в Beats 1.

Работейки отново с Rich Costey, подходът на бандата към албума е прост. Подходът към бандата за създаването на най-доброто е простичък. Дръж нещата свежи и си отваряй широко очите за това, което правиш. Изненадвай другите и себе си. Предизвиквай границите си. Резултатът е прогресивно мислене, което възприема радостта от променящите се неща. На персонално ниво това може да е връзка, която е стигнала до точката, в която най-добре и за двете страни е да се разделят. А в по-широк спектър – отстояваш това, в което вярваш.

“A Celebration of Endings” е наличен за поръчка на https://biffyclyro.co/acelebrationofendings. Издадва се на винил, разноцветен винил (ексклузивно в подбрани инди магазини), CD, касета и в дигитален формат. Специална книжка също ще бъде ексклузивно достъпна от https://store.biffyclyro.com/.

Biffy Clyro: “A Celebration Of Endings“:

01. North Of No South
02. The Champ
03. Weird Leisure
04. Tiny Indoor Fireworks
05. Worst Type Of Best Possible
06. Space
07. End Of
08. Instant History
09. The Pink Limit
10. Opaque
11. Cop Syrup