Метъл бар The Black Lodge, Live & Loud и Loud Events организират бифорпарти с музикантите от CIVIL WAR на 15-ти април (петък), ден преди концерта на групата в клуб Joy Station. Да, то ще е в емблематичния софийски метъл бар и всеки от присъстващите ще има възможност да си вземе автограф, да се снима, да си поприказва или да си каже „Наздраве!“ с членовете на групата.

Събитието ще е безплатно, но ще могат да присъстват само лица, които притежават билети за концерта. Желаещите ще имат възможност да си закупят билети на място в бара, като всеки от тях ще получи като бонус и една от бирите на полската пивоварна PERUN Brewery от магазин Beer&Coffee: BEHEMOTH! – Heretyk, Sacrum & Profanum!

Очаква се музикантите да пcivil-war-poster-FINALристигнат на партито около 22:30ч.

 

Междувременно стана ясно, че поради сериозни здравословни проблеми на член от групата, румънците INVICTUS няма да могат да участват на концерта на CIVIL WAR. Ще ги заместят още по-интересните симфоник метъли от Гърция – FALLEN ARISE (тук можете да прочетете подробната биография на групата – http://www.fallenarisemusic.com/biography), които работят с небезизвестни имена като Fotis Benardo (SIXFORNINE, ex-SEPTIC FLESH, ex-CHAOSTAR), Thimios Krikos (INNERWISH), Thanos Jan (INACTIVE MESSIAH).

И така, верни български метъл батальони, бъдете готови да посрещнете шведския танк CIVIL WAR за едно истинско хеви метъл шоу!

Концертът на CIVIL WAR, ЮВИГИ и FALLEN ARISE ще бъде на 16 април в клуб Joy Station. Билети могат да бъдат намерени на касите на Eventim в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО”, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на: www.liveandloud.net на цена 35 лв. В деня на събитието билетите ще струват 40 лв. и ще се продават само на входа на клуба.