Black Honey ще издадат третия си албум “A Fistful Of Peaches” чрез FoxFive Records на 17 март догодина. Групата от Брайтън сподели и първи сингъл от записа, озаглавен “Heavy”.

“Написахме тази песен в деня, когато основателят на фенклуба ни почина от COVID-19. Обсъждахме тежестта на скръбта и начина, по който тя те приковава, говорихме си за паралелите между скръбта и депресията. Тежестта на психичното заболяване и как тя спомага за по-задълбоченото разбиране на скръбта. Винаги обаче има лъч светлина и ми харесва как Heavy има тази блестяща тъмнина. В природата ми е да съм съзависима и мисля, че в тази песен търся някой, който да ме издърпа обратно нагоре”, коментира вокалистката Izzy Phillips.

В прессъобщение бандата описва предстоящия си дългосвирещ запис като “най-личния, разкриващ албум, който обгръща всички аспекти – приятното и чудовищното, надеждата и пълния мрак”.

Phillips споделя: “Ако в Written & Directed почти отказвах помощ и твърдях, че съм добре, то с този албум е точно обратното. Имаше локдаун, прекарах две години, в които не написах нищо и се чувствах сякаш предназначението ми е отишло по дяволите, ходих на терапия интензивно, което беше уморително, и в резултат излях неща от целия си живот, опитвайки се да възстановя нормалното състояние на мозъчните си клетки”.

Black Honey: “A Fistful Of Peaches”

01. Charlie Bronson
02. Heavy
03. Ups Against It
04. Out of My Mind
05. Rock Bottom
06. Cut the Cord
07. OK
08. I’m a Man
09. Nobody Knows
10. Weirdos
11. Tombstone
12. Bummer