U2: “Songs of Surrender”

“Songs of Surrender” включва 16 нови акустични и преработени версии на песни от каталога на U2, продуцирани и компилирани от The Edge. Той казва за проекта: “Музиката ти позволява да пътуваш във времето и ни беше любопитно да видим какво ще се случи, ако вземем ранните си песни в настоящето и ги преработим”. Сред парчетата са “With Or Without You“, “Beautiful Day“, “Where The Streets Have No Name”, “One“, “I Still Haven’t Found What I’m Looking For”, “Pride (In The Name Of Love)“, както и любимите на феновете “Stories For Boys”, “Bad” и “Desire”.

All Time Low: “Tell Me I’m Alive”

All Time Low отсъстваха през последните 3 години и това не е необичайно предвид периодите на неактивност между някои от предходните им албуми. Случаят с “Tell Me I’m Alive” обаче изглежда малко по-различен. Това е първият албум на групата след пандемията и самотата, която се процежда през пукнатините в албума, е осезаема. За щастие това само прави записа по-добър.

Black Honey: “A Fistful Of Peaches”

След едноименния си дебют от 2018 г. и издадения три години по-късно “Written & Directed”, третият албум на Black Honey “A Fistful of Peaches” бетонира позицията на групата като инди идоли. В “A Fistful of Peaches” Black Honey не залагат в голяма степен на това, което работеше за тях досега, и предлагат поглед към потенциални бъдещи направления.