Китаристката на Alice Cooper Nita Strauss издаде нов сингъл, “Winner Takes All“, включващ гостуване на легендарния рокер. Песента е взета от предстоящия втори соло албум на Nita, очаквано по-късно тази година чрез Sumerian Records.

Winner Takes All“ е третата песен, която Nita издаде с участието на звезден гост-вокалист, като първата беше изключително успешната „Dead Inside“, която включваше гост-вокали от David Draiman от Disturbed и Nita стана първата соло изпълнителка, която има No 1 хит в радио Active Rock. Тя също така се завърна към своите инструментални корени миналата година с издаването на сингъла “Summer Storm“, забързан, емоционален shred-fest. През октомври 2022 г. Nita пусна „The Wolf You Feed“, епична хедбенг песен, включваща лудия вокален талант на Alissa White-Gluz от Arch Enemy.

Nita казва: „Когато работехме върху музиката за този албум, нямаше съмнение, че исках да създам песен, която да сътрудничим с моя дългогодишен шеф и приятел, легендарния Alice Cooper. Мисля, че песента постига това, което си поставихме за цел — да покаже гласа и характерния стил на Alice на фона на тежка, модерна рок песен. След много години на “заемане” на моя стил на свирене за музиката на Alice на сцената, за мен беше наистина чест да работим заедно и да чуем гласа му в една от моите песни!”