Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет гостуват на клуб Терминал 1 на 7 декември

Неустоимата Милица, заедно с верните й партньори в “музикалните престъпления”  – шестимата превъзходни музиканти от Михаил Йосифов секстет, представят за втори път на сцената на Терминал 1 атрактивния концерт-спектакъл  “Да хвърлим операта в джаза”. Събитието ще се състои на 7 декември, четвъртък. Специален гост ще бъде неповторимият музикант, пианист и композитор Васил Спасов.
Ще имаме удоволствието да чуем оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми, също хвърлени в джаза, и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин.

Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, курсове по джаз пеене в Лондон, и майсторски клас при проф. Милчо Левиев.
Тя е Кралицата на нощта. Тя е Кармен. Тя е Тоска. И Круела де Вил. Тя е Милица и винаги е гладна за нови сценични приключения.

Михаил Йосифов секстет е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, който, заедно с още петима брилянтни музиканти, оформят днешния образ на джаза в България. Михаил Йосифов секстет поднася с любов, хумор и много добра енергия джаза в най-красивия му вид.
Михаил Йосифов секстет са: Михаил Йосифов – тромпет; Атанас Хаджиев – тенор сакс; Велислав Стоянов – тромбон; Васил Спасов – пиано; Борис Таслев – бас; Атанас Попов – барабани.

===

Билетите за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и на място в клуба. Каси: щандовете на Eventim на ул. “6-ти септември” и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!

FB събитие: https://www.facebook.com/events/1754302174640989/