Броени дни остават до големия концерт ’50 години Щурците’, с който тази неделя, 3 септември, в Античния театър в Пловдив ще бъде открит традиционният ‘Есенен салон на изкуствата’.

Последни билети с цена от 30 до 40 лв ще откриете в Eventim.bg и на касата пред Общината. В самия ден цените се покачват с 5 лв във всяка категория – вижте схемата долу.

Деца до 10 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. Необходимо е да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD.

Шоуто се организира от радио Тангра Мега Рок заедно с Община Пловдив!

След незабравимия празник, който препълни Арена Армеец в София през юни, легендарните музиканти ще излязат на вековната сцена на 3 септември с целия блясък на продукцията и с всичките си вечни песни.

Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков заедно с китаристите гости – Иван Лечев, Славчо Николов и Петър Георгиев-Пешето.

В няколко песни, групата пак ще свири в съпровод на автентичния китарен звук на незабравимия Петър Гюзелев, чийто жив образ на големия екран ще предизвика силни емоции.

Ще участват и пионерите в бандата – Пепи Цанков, Веско Кисьов и Константин Атанасов.

Пловдив – Европейска столица на културата 2017! 

Източник: RadioTangra.com