Три дни EXIT преживявания очакват всички на плаж Перла

Организаторите на Exit Festival продължават своята експанзия на Балканите. След Exit (Нови Сад, Сърбия), No Sleep Festival (Белград, Сърбия) Sea Dance Festival (Будва, Черна Гора), Sea Star Festival (Умаг, Хърватска), Festival 84 (Яхорина, Босна и Херцеговина) и Revolution Festival (Тимишоара, Румъния), те организират фестивал и у нас.

България е следващата страна, която посреща нашия опит и селекция от артисти! Открихме невероятния плаж Перла и възможността да направим 3 дневен фестивал точно там. EXIT reality, enter Sunland!

След година прекъсване, EXIT се завърна в Сърбия с 20 сцени и 200 000 посетители за 4 дни, а сега култовият фестивал пристига и у нас за първи път. Сръбският екип е вече на плаж Перла, където между 29 и 31 юли ще се състои тридневното фестивално преживяване Sunland с над 50 часа музика. Към Nina KravizOfenbach и S.A.R.S. се присъединяват нова вълна от български и чуждестранни артисти на Sunland Mainstage, сред които Eelke Kleijn, британската рап дива Iamddb, Matador – DJ-ят от Дъблин, известен със своя революционен подход към електронната музика, звездата на сръбската техно сцена – Tijana T, босненското дуо After Affair, израелският хаус продуцент Guy J и DJ-ите от Metropolis. Те ще делят сцената с Ъпсурт, Руши, Анимационерите, Керана и космонавтите, Jeremy?, The Top Stoppers & Wickeda, Preyah и Superhiks.

Представяме ви изпълнителите на по сцени:

Основната сцена ще отваря в 19:00 и ще затваря в 06:00 най-рано.

Stroeja Live Act Stage се очертава по-интересната сцена, всичко за нея и изпълнителите може да научите тук.

Родната клубна сцена също ще бъде представена от имена като Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, Code02, IHOU, CASS, Stephane Love, Fozzie, Feel и други, на специално изградена за повода сцена в гората. Очаквайте пълната програма на Sunland DJ Stage съвсем скоро!

Територията на Sunland у нас се простира на цели 130 декара, обособени от 3 км. граница на фестивала, което гарантира че всеки ще има перфектното място и видимост към 4-те сцени. Паркингът е разположен на 65 000 кв.м., а постоянен организиран превоз ще обслужва близките градове и курорти. За всички с тридневен пас шатълите са безплатни, а за останалите ще бъдат на символична цена.

Sunland у нас ще се води от принципите за устойчиво бъдеще. Специална фестивална улица, 100 метра барове, 300 човека персонал и много други елементи ще гарантират неповторимото преживяване на посетителите. За всеки кулинарен вкус във ВИП зоната ще се погрижи шеф Андре Токев. Там ще можете да се възползвате и от най-добрата гледка към Sunland Mainstage, отделен паркинг, 3 различни нива, отделни барове, специално меню и други удобства. Билетите за тази зона вече са в продажба, а различните нива включват са с включена консумация в цената.

Освен гарантираните 50 часа музика, всеки може да открие занимание по свой вкус на Sunland. Организаторите от Bas#tag и EXIT са се погрижили за разнообразието на посетителите, като самото място е едно от най-красивите на родното Черноморие. Скътан в резервата Ропотамо, Перла се слави като един от плажовете с кристално чиста вода и безкрайна ивица, обградена от дъбова гора. В близост се намират множество природни забележителности, като в рамките на Sunland можете да посетите с колело Бегликташ, да се включите в активности като крос фит или пилатес или да опитате един от водните спортове – парашут над водата, кайт сърф, уинд сърф и много други.

Основната мисия на EXIT е да предизвиква социална промяна и да ускори еволюцията на човешкото съзнание именно чрез музика и преживяване и да разпространява посланието за хармония. Затова смело може да се каже, че EXIT е не просто фестивал, а движение – символ на промяната не само в Сърбия, но и на целия Балкански полуостров, така че той да се превърне в символ на единство и прогрес.

Един истински фестивал се нуждае от допълнителни условия, затова на Sunland ще намерите и:

– дневни активности на плажа и в гората
– къмпинг в отделена зона с баня и тоалетна
– множество различни точки за храна и напитки
– VIP зона със собствен вход и паркинг
– безплатен паркинг с голям капацитет

Ето и карта на фестивалната зона:

Билети можете да намерите на:
www.sunlandfestival.com
www.epaygo.bg
www.bilet.bg