Eagle Post се завръщат с втори клип – този път за рокендрол парчето Trash City. Това е и последен сингъл от дебютния албум на бандата, който се очаква в началото на декември.


Клипът е заснет в центъра на София в края на септември от режисьора Никола Копаров и оператора Петър Димов – Българевеца.

Разбира се, видеото може да се гледа в youtube:

Повече за групата: Eagle Post е рок/инди група, създадена в София през 2020 от Крас – фронтмен на вече нефункциониращите Млък! Сингли от предстоящия дебютен албум са включвани в радио предавания и плейлисти от Англия, Щатите, Канада, Холандия, Германия, Франция Испания и България, където парчето Screen Debut прекара половин година в чарта на радио Тангра. Пак там в момента се намира сингълът Learn to Forget, който имаше успех и в класацията на Z-Rock.

Освен Крас, който пише песните и записва вокали, китари и бас, в албума участва и барабанистът Теодор Обретенов (екс-Млък!). Георги Малчев (също екс-Млък!) отговаря за записите и смесването, а парчетата са мастерирани в САЩ от Adam Thein, продуцирал
групи като Post Animal.

Характерни за органичния звук на Eagle Post са богатите китарни аранжименти и мелодичните, понякога хармонизирани, вокали. Сред влиянията са групи като The Smiths, Fleet Foxes, Blur, R.E.M., отворените китарни строеве на Rolling Stones и Led Zeppelin и т.н.

Може да последвате Eagle Post и да чуете още от музиката им тук: Facebook, Youtube, Spotify, Instagram.