Видеото към последния сингъл от “÷” (произнася се “divide”) е заснето в Galway и Dublin от самия Ed Sheeran и режисирано от Jason Koenig (човекът, стоящ зад страхотния клип към “Shape Of You”). В допълнението към свежото парче се включват редица ирландски звезди, включително актрисата Saoirse Ronan (Atonement, Brooklyn), фолк групата Beoga – която участва в писането и изпълнението на “Galway Girl”, ирландският комик Tommy Tiernan и други. Във видеото са включени и кадри от шоуто на Ed в Дъблин (3Arena), което се състоя през април.

Третият студиен албум на Ed “÷” продължава да е най-продаваният запис за годината с над 7 милиона продадени копия по света от издаването си през март. “÷” е на върха на класацията Official Album в Обединеното кралство за осма поредна седмица и вече е петорно платинен в страната. Невероятният сингъл “Shape Of You” прекара цели 14 седмици на първо място!
Завършвайки феноменалното си турне в Обединеното кралство и Ирландия миналата нощ с концерт в O2 в Лондон, Ed Sheeran ще се завърне в Обединеното кралство за участието си на фестивала Glastonbury в неделя, 25 юни.
Албумът “÷” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Слушайте “÷” тук: https://wmg.lnk.to/EdShDivHuBg