Хедлайнъри на Download 2017 ще бъдат System Of A Down, Biffy Clyro и Aerosmith! 

Download Festival 2017 ще се проведе между 9 и 11 юни в “Donington Park“, Leicestershire. Останалите обявени до момента групи са Slayer, Prophets Of Rage, Rob Zombie, Five Finger Death Punch, AFI, Of Mice & Men, Sleeping With Sirens, Motionless In White, Simple Plan, Everytime I Die, The Story So Far и Fozzy.