fbpx
-1.9 C
Sofia
Wednesday, December 2, 2020
Home Events Bobo & The Gang / Dorothy Takev – 11 ноември 2017 – Sofia Live Club

Date

11 Nov 2017
Expired!

Time

23:00 - 03:00

Cost

лв10

Bobo & The Gang / Dorothy Takev – 11 ноември 2017 – Sofia Live Club

За първи път на нашата сцена имаме удоволствието да посрещнем тази предизвикателна комбинация от музиканти и тяхната разнообразна палитра от hip-hop, r’n’b и rock and roll.

Ще си говорим чрез музиката! <3

Bobo & The Gang е първият по рода си хип-хоп проект с лайв бенд на сцената. Момчетата смело творят и скачат от такт в такт, а Dorothy Takev по нищо не им отстъпва , върви по ръба и бяга от всичките ни познати рамки.

B&TG се събират през 2010 година на Grolsch Block Party в София, а четири години по-късно се утвърждават като една от най-уникалните групи на родната музикална сцена. През 2012 година взимат участие във фестивала Spirit of Burgas където свирят на една сцена с Ms. Dinamyte ,Tinie Tempah и Busta Rhymes. Следват много участия, реализирани проекти и сбъданати мечти, до момента, в който групата издаде първия си албум през март тази година.
Седем години след първото излизане на сцена, на бял свят се появи и резултатът от любовта им към музиката – „ГОВОРИ“, съдържащ 10 изцяло авторски песни на БГ.

DOROTHY TAKEV е амбициозна млада певица, която отдавна чакаме да стъпи и на сцената на SLC. След като издаде първия си визуален албум “Make Art Not Euro” (нещо което виждаме за първи път от български артист), Дороти кани в пространството си Росен Ватев (барабани), Ангел Дюлгеров (китара) и Антон Пиперов (бас китара). Фантастичната четворка мигновено провокира интерес и грабна вниманието на няколко големи фестивала тази година.

Attention!
Затягаме коланите за едно истинско музикално пътешествие. Турболенция ще има, но само от танци и качествена музика! А за поддръжка на настроението ще сте в сигурните ръце на Boyan!

Bobo and the gang :
Бобо – вокал
Ивайло Стайков – клавишни
Борис Спасов – програминг
Стойко Милев – бас
Росен Ватев – барабани
Ангел Дюлгеров – китара
Ярослав Хмелевский – беквокал

Dorothy Takev :
Дороти Такев – вокал
Росен Ватев – барабани
Ангел Дюлгеров – китара
Антон Пиперов – бас китара

Support: Boyan

ВХОД: 10 лева на място

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!