fbpx
3.9 C
Sofia
Friday, November 27, 2020
Home Events БТР “Невидими стени” – 29 март 2018 – Зала 1, НДК, София

Date

29 Mar 2018
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв20-60

БТР “Невидими стени” – 29 март 2018 – Зала 1, НДК, София

Б.Т.Р. представят нов албум с концерт в зала 1 на НДК
През 2018 година групата празнува 25 години на сцената

На 29 март 2018 година една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. ще представи 11-ят албум в дискографията си. Дългоочакваният концерт-премиера ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години. Албумът озаглавен „Невидими стени” включва 10 песни с определено завръщане към твърдия звук. Първият сингъл от албума – песента „Моята сила”, вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на БТР.

„Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на годината. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене“, коментира Славчо Николов.
„Моята сила” има над 150 хиляди гледания в YouTube, а от месец юни тази година вече и в родния радиоефир.

Вокалистът на групата Атанас Пенев сподели, че паралелно с работата по новия албум „Невидими стени“ групата ще продължи да се изявява на клубната и концертна сцена у нас, за да радва почитателите на българския рок.

Билети: http://ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=44337

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!