12.6 C
Sofia
Monday, May 10, 2021
Home Events Буги празник: Б.Т.Р., Odd Crew, Васко Кръпката – 29 октомври 2019 – Terminal 1, София

Буги празник: Б.Т.Р., Odd Crew, Васко Кръпката – 29 октомври 2019 – Terminal 1, София

Буги ни напусна, но никой, който е белязал живота на толкова хора с усмивка, присъствие, хумор, топлина, приятелство, интелект и харизма не може да бъде забравен – или да си отиде без следа.

И на нас, и на вас Буги липсва всеки ден и не го забравяме и за минута. А октомври е и рожденият ден на Z-Rock. Затова решихме – ще си направим празник! БУГИ празник! Датата е 29 октомври, вторник, 20:00ч., а мястото – Терминал 1. Ще се съберем, ще посвирим, попеем и ще си говорим за Буги, а компания ще ни правят Б.Т.Р., Odd Crew, Васко Кръпката и ПББ. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цената ще е 20 лв., в деня на концерта – 25 лв. За какво ще отидат тези пари? Всички приходи от концерта ще отидат за изграждане на паметник на Буги Барабата някъде в София. „Процедурата е сложна и продължителна, и така и трябва да бъде“, каза Спас Шурулинков, Програмен директор на Z-Rock, при съобщаването на новината в ефира на Радиото. „Но се надяваме, че Софийска община няма да ни откаже да направим това за нашия приятел.“ Той допълни, че ще бъде открита и набирателна сметка, за може всеки фен на Буги да спомогне за издигането на паметника.

„Вчера се чух със Сашо Пожара – новият албум на Барабите ще може да бъде купен на място на концерта, а този месец ще бъде и общата му премиера„, сподели още той и припомни, че началото на Радиото е дадено в полунощ на 13 октомври 2006, с „Wake Up“ на Rage Against The Machine. „Имахме съвсем различни планове за този рожден ден, но тъй като нашият любим приятел реши да си пие бирата някъде по-нависоко, ще празнуваме него, с когото неизменно е свързана и нашата история.“, обобщи Шурулинков.

29 октомври, вторник, 20:00ч., Терминал 1 – елате, за да празнуваме рождения си ден заедно и да си направим един незабравим Буги празник!

The event is finished.

Date

29 Oct 2019
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв20-25
Club Terminal 1

Location

Club Terminal 1
Club Terminal 1, ulitsa "Angel Kanchev", Sofia, Bulgaria

Терминал 1 е нов съвместен проект на клубовете „Строежа“ и „4 Стаи“. Клубът разполага с два етажа и общ капацитет от 700 души. Мястото е подходящо за живи изпълнения с мобилна сцена, простираща се на широчина от 6 до 8 метра, дълбочина от 5 метра и пространство от 8 метра над нея. Терминал 1 има уникален интериорен стил, вдъхновен от идентичностите на двата клуба, от които дава своето идеологическо начало. Алтернативното музикално съдържание е основа на културната нагласа на новото място.

Category
Radio Z-Rock

Organizer

Radio Z-Rock
Phone
02/ 9708810
Email
admin@zrock.bg
Website
http://zrock.bg

Next Event

Weather

Sunny
Sunny
12 °C
Wind: 19 KPH
Humidity: 58 %
Feels like: 12 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!