fbpx
12.2 C
Sofia
Saturday, October 24, 2020
Home Events Burgas Jam: ФСБ – 27 юли 2019 – Морска гара Бургас

Date

27 Jul 2019
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв14-18

Burgas Jam: ФСБ – 27 юли 2019 – Морска гара Бургас

Концерт на  ФСБ ще е едно от топ събитията тази година на Burgas Jam. За последно, култова група е свирила  на живо в Бургас през 2000 година в спортна зала “Младост”. Публиката ще може да аплодира отново  легендарните музиканти на 27 юли 2019 г. Тогава ще бъде представен  уникалният спектакъл “40 години ФСБ”.

Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще “рисуват” образа на времето със своята музика – актуална, значима, изпълнена с човешката позиция на трима българи, които искрено желаят да бъдем “високо, високо, високо”. Заедно с тях на сцената ще видим петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков – китара, Ивайло Звездомиров – бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков – барабани, Борислав Бояджиев – перкусия.

Музикантите от  ФСБ в специално обръщение към бургаската публика заявиха:

“Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща! До скоро, Бургас!”,

В  Burgas Jam  главен герой  е китарната музика, той се провежда на уникално място с неповторима атмосфера – Зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас, до Морска гара, край морето и под звездите. Организаторите споделиха:

 Вярваме, че заедно с ФСБ можем да си направим на Burgas Jam най-якия #10 years challenge, като се съберем със старите приятели и изпеем заедно:

“Пак да се срещнем след десет години,

за да разкаже всеки от нас

със какво се е преборил,

от какво не е заспивал

и какво е надживял”.

Община Бургас и нейните партньори в организирането на Burgas Jam решиха да не променят цените от миналата година. Така че още днес следобед можете да потърсите и закупите своя промо билет с цена 14 лева от мрежите на Eventim и Grabo. Цената на редовен билет ще бъде 18 лева.

Очаквайте скоро новини за останалите участници в Burgas Jam’2019, които ще поделят фестивалната сцена с ФСБ.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!