13.6 C
Sofia
Thursday, September 24, 2020
Home Events Dead Congregation – 22 февруари 2017 – Live & Loud

Date

22 Feb 2017
Expired!

Time

21:00 - 00:00

Cost

лв12

Dead Congregation – 22 февруари 2017 – Live & Loud

Dead Congregation без съмнение са гордостта на дет метъл сцената на Гърция през последните пет години. Когато една банда се развива така динамично и посоката е прогресиращо подобряване на всички компоненти, съвсем естествено идват звукозаписни договори и покани за участие на емблематични фестивали. Фестивали, на които дори само фактът, че виждаш логото на дадена банда е признание, че тя е високо ценена.
А каква е формулата една банда да стигне до фенове в цял свят за малко повече от десетина година? Едва ли някой може да отговори с точност, но едно е сигурно – иска се постоянство, инвестиции и хъс. Dead Congregation ги имат. Добавете и самочувствието, което са набрали през годините, подкрепяно от положителни отзиви и имате група, която седи непоколебимо на сцена и е готова да изоре земята, на която сте стъпили, за да ви докаже, че има защо да е гордостта на дет метъл сцената на Гърция.
Шоуто им на живо е стегнато и в същото време динамично. Българската публика ще има шанса да го види на 22 февруари 2017-а, когато бандата ще мине през София като част от турнето „Sombre Martyrium over Europe – Part II Southeast Leg”.
Мястото е клуб Live & Loud, а началото на концерта е планирано за 21:00 ч. и ще бъде сложено от съпорт банда, която ще обявим по-късно. Билетите ще са на цена от 12 лв. и ще се продават само на място в клуба.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!