5 C
Sofia
Saturday, January 23, 2021
Home Events Dopelord – 22 февруари 2021 – Mixtape 5, София

Date

22 Feb 2021

Time

19:00 - 22:30

Cost

лв20-25

Dopelord – 22 февруари 2021 – Mixtape 5, София

Dopelord с нов албум и турне, което ще премине и през София!
На 22 февруари 2021 в малката зала на столичния клуб “Mixtape 5” полската стоунър дум метъл бригада DOPELORD ще изнесе вторият си концерт пред българска публика. Като специални гости преди тях ще забият TFSL – една от интересните и оригинални инструментални групи в родината ни, а и не само 😉
DOPELORD – Poland
Doom/Stoner/Psychedelic/Metal

https://www.facebook.com/Dopelord666/

https://dopelord.bandcamp.com/

TFSL – Ruse, Bulgaria
Genre: Experimental / Instrumental

https://www.facebook.com/tales.from.the.sleeping.land

https://prikazki.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/prikazki

Вратите на клуба ще са отворени в 20:00ч, а музикалният ритуал ще започне точно в 21:00ч. с TFSL. Dopelord започват в 22:00ч.
Билети ще се продават в мрежата на www.bilet.bg. Предварителната цена на билетите е 20лв, а в деня на концерта и на място ще са по 25лв. Информация съвсем скоро.
Dopelord са стоунър/дум банда от Полша, чието начало започва още през 2010 в Любин. Дебютният им албум ‘Magick Rites’ излиза през 2012, следван от ‘Black Arts, Riff Worship & Weed Cult’ през 2014. Поляците най-много обичат да правят турнета, да пушат и да репетират. Основното им вдъхновение е от старите филми, музиката на 70-те и вълшебните билки, a всеки момент ще издадат официално и четвъртия си студио албум – ‘Sign of the Devil’
Проектът TFSL ( Tales From The Sleeping Land) e създаден от Калоян Иванов през 2012. Първите два албума е записал сам на изцяло аналогова техника, като първият албум е записван в продължение на две години и половина.
Основната идея на първият и вторият албум е да бъдат изцяло аналогови и да не използват никакви семпли на музикални инструменти или дръм машини при записването му. Третият албум излязъл под това име е записан по съвсем различен начин, като това е и последния албум в който Калоян участва сам в записите.
В момента TFSL се състои от четирима музиканти, като всеки от тях се изявява в съвсем различен стил, но проявява пълна отдаденост когато участва в този проект. Името на групата всеки може да го тълкува както си поиска.
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

error: Alert: Content is protected !!