25.8 C
Sofia
Monday, August 15, 2022
Home Events Dubioza Kolektiv – 29 ноември 2019 – Арена Армеец, София

Dubioza Kolektiv – 29 ноември 2019 – Арена Армеец, София

Stroeja & Starobrno Bulgaria present:

DUBIOZA KOLEKTIV (Bosnia and Herzegovina)
Live in Sofia / Арена Армеец София / Arena Armeec Sofia
Opening Act: Conquering Lion (Macedonia)

29 November 2019, Friday
Arena Armeec Hall, Sofia

18:30 – Open Doors
19:30 – Live: Conquering Lion
21:00 – Live: Dubioza kolektiv

===

Билети: Eventim.bg
https://www.eventim.bg/bg/bileti/dubioza-kolektiv-sofia-sports-hall-arena-armeec-1112310/performance.html

ВАЖНО!
Полезна информация, инструкции и препоръки
——————————————————————

Предлагаме известни разяснения относно реда на провеждане на събитието, както и инструкции и препоръки за удобно, безпрепятсвено и безопасно влизане, присъствие и движение в залата. При такъв род събития безопасността винаги е на първо място, като за постигане на обща и лична такава, е нужно всички присъстващи да имаме определени съображения предвид, част от които сме изложили по-долу. Едновременно с това обаче, сме предвидили достатъчно количесво входове/коридори за улеснение. Въпреки това, препоръчваме да не чакате последния момент за влизане в залата – това ще повиши комфорта на всички ни. 

ГРАФИК ПО ЧАСОВЕ

18:30 – Отваряне на вратите на зала Арена Армеец
19:45 – Live: Conquering Lion
21:00 – Live: Dubioza Kolektiv
23:00 – Край на събитието

Official After Parties
Club Terminal 1
Club Stroeja

БИЛЕТИ, ПОКАНИ, АКРЕДИТАЦИИ:

Пазете добре своя билет, който е нужно да представите на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява. Посетителите на събитието трябва да притежават редовен билет, акредитация (комплект бадж + специална лента за ръка) или покана! Не се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на събитието в определения ден може да бъде само еднократно и окончателно.

Достъпът между Ниво Терен (правостоящи) и Ниво 1 (седящи) не е наличен. Не е позволено движението между двете нива, с оглед правилата за безопасност!
ВЛИЗАНЕТО И ИЗЛИЗАНЕТО В И ОТ ЗАЛАТА Е ЕДНОКРАТНО!

ПРОПУСКВАТЕЛЕН РЕЖИМ

I Степен: Площадка пред зала Арена Армеец
ПОЛИЦЕЙСКИ КОНТРОЛ
Зоната около площадката пред входовете на залата ще бъде оградена, от съображения за сигурност. Ще бъдат обособени осем отделни коридора/входа, разположени вдясно от входната бариера и фронтално срещу открития паркинг. Полицейски служители ще осъществяват контрол, проверявайки за съмнителни, агресивни лица или такива в неадекватно състояние, както и по-обемистите багажи. На този пропсквателен пункт е нужно да бъдат представяни Декларациите за придружител на непълнолетни лица, в два екземпляра, като при липса на предварително попълнени такива, именно там ще бъде предоставена възможност за попълване на място. Предварителното попълване на декларации е препоръчително и ще ви спести време!

Декларация може да се изтегли от следния линк: http://www.nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf

II Степен – основни входове на залата към Ниво Терен (Правостоящи) и Ниво 1 (сектори А, В и С – седящи)
Проверка от охранителна фирма “Никор” за притежание на забранени за внасяне вещи (ще откриете списък по-долу) и спазване на условията за възрастовите ограничения. Ще бъдат обособени общо 10 отделни коридора/входа. Тук е мястото, на което придружителите на непълнолетни лица е нужно да оставят едното копие от съответната попълнена Декларация.

1. Ниво ТЕРЕН (Правостоящи) – 6 входа
Влизането към това ниво става през външен Вход В0, към който се подхожда откъм лявата част на стълбите. Ще бъдат обособени 6 отделни коридора/входа за проверка.
Местата на Ниво Терен не се фиксирани.

2. Ниво 1 (сектори А, В и С – седящи) – 4 входа – през вход В1 / централни стълби
Влизането към това ниво става прец централното стълбище на залата, фронтално разположено срещу паркинга и коридорите за Полицейски контрол. Ще бъдат обособени 4 коридора/входа.

III Степен: Проверка на билети
Осъществява се от служители на Eventim.bg чрез баркод-четци. Всеки билет/покана е с уникален баркод номер, който се отбелязва като проверен и се вади автоматично от системата след сканиране – тоест двама души с един билет (копиран или предаден от ръка на ръка) няма как да бъдат допуснати.

1. Ниво ТЕРЕН (Правостоящи) – 6 входа – намират се под централното стълбище
2. Ниво 1 (сектори А, В и С – седящи) – 4 входа – намират се над централното стълбище (реално това е вторият етаж на залата)

IV Степен – настаняване по сектори и места.
Важи само за Ниво 1 (сектори А, В и С – седящи). Местата в секторите са фиксирани, като на всеки билет са обозначени с букви и цифри съответните сектори, входове, редове и седалки. Помощ при настаняването се извършва от стюарди от зала Арена Армеец. Стюардите съдействат и ориентират посетителите към съответните им места.

1. Ниво 1 (сектори А, В и С – седящи)
След проверка на билетите и влизане във фоайето и коридорите на Ниво 1 потърсете вашия сектор и съответния му вход, ориетирайки се по номерацията, обозначена на стените на коридора. Те са съответно по сектори:

Входове 101-105 – Сектори А 2.2. / A 2.3. / A 2.4. / A 2.5. / A 2.6.
Входове 106-110 – Сектори B 2.1. / B 2.2. / B 2.3. / B 2.4. / B 2.5. / B 2.6. / B 2.7. / B 2.8.
Входове 111-115 – Сектори C 2.1. / C 2.2. / C 2.3. / C 2.4. / С 2.5.

Молим за спазване на посоченото върху вашия билет конкретно седящо място!

ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ:

Влизането в залата на лица под 18 години става задължително с придружител!
Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за непълнолетното лице, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук: http://www.nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf или да получи на място. Както споменахме и по-горе – Предварителното попълване на декларации е препоръчително и ще ви спести време! Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛЕТИ И ДОСТЪП НА ДЕЦА

Пазете добре своя билет, който е нужно да представите на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява. Посетителите на събитието трябва да притежават редовен билет, акредитация (комплект бадж + специална лента за ръка) или покана! Не се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на събитието в определения ден може да бъде само еднократно и окончателно.

*Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.

СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ:

В случай на нужда, което не пожелаваме на никого, три екипа на спешна медицинска помощ, два от които със специализирани автомобили (разположени на входове А0 и С0), ще бъдат на ваше разположение. Ако забележите нещо притеснително, молим, веднага потърсете съдействие от охраната и стюардите в залата.

ПАРКИНГ

Залата разполага с паркинг за 2000 автомобила, който е безплатен. След и ако свършат местата, доколкото сме информирани, ще може да се паркира на определени места на бул. Асен Йорданов, което ще се регулира от служители на КАТ.

ЛИЦА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, ПРИДВИЖВАЩИ СЕ С КОЛИЧКИ

При Ниво 1, между сектори В и А и сектори В и С – тоест пред сектори B 2.5. / B 2.6. / B 2.7. / B 2.8. – има възможности за придвиждване на колички и позиционирането им непосредствено до парапета на терасата. Молим, при нужда, тези зони да бъдат отстъпвани на хората в затруднено положение.

МЪРЧ ЗОНА – ЩАНДОВЕ ЗА ТЕНИСКИ, CD-ТА, ДРУГИ АКСЕСОАРИ

Ще бъдат обособени два щанда за тениски, дискове и други артикули с марката Dubioza Kolektiv – един на Ниво Терен и един на Ниво 1. Ще бъдат разположени в коридорите/фоайето, в близост до основните входове и изходи – В0 и В1.

ПРЕДЛАГАНЕ НА НАПИТКИ

Предлагането на напитки и храни е екслузивно предоставено на оторизиран от управата на Арена Армеец концесионер. Организаторите на концерта нямат участие, отговорност и право на пряко влияние върху дейността. Уверени сме, че ще бъдат положени максимално грижи, за да се улесни закупуването, доколкото това е възможно при толкова висок наплив на интензивно консумиращи напитки посетители. Ще бъдат обособени 7 бара с обща линейна дължина на фронт на обслужване от над 60 метра – 1 бар/позиция (около 25 м) в самата зала на Ниво Терен; 2 бара/позиции във фоайето пред Ниво Терен/етаж 1; 4 бара/позиции във фоайето на Ниво 1/етаж 2; 1 бар/позиция пред входа на залата. Поставянето на мобилните барове е ограничено, с оглед на правилата за обща безопасност и противопожарна безопасност, според изискванията за конкретната зала. Компанията-концесионер уверява, че ще използва максимално предоставените за целта площи в Арена Армеец, доколкото капацитетът на залата го позволява.

ТОАЛЕТНИ

Освен проектираните за употреба санитарни помещения във фоайетата на зала Арена Армеец, организаторите на концерта са предвидили да инсталират допълнително 36 броя мобилни тоалетни съоръжения, които ще бъдат поставени отвън – вдясно от вход B0, под стълбите, като по този начин ще увеличат капацитета съоръженията на Ниво 0/Терен.

ГАРДЕРОБ

Ще бъде обособена една зона за оставяне на връхни дрехи – в коридора на Ниво 0 (Терен/Правостоящи), вляво след входове В0, непосредствено пред входове А0 – ще се ориентирате по съответните знаци, които са поставени. Капацитетът на гардероба възлиза на максимум 1000 индивидуални позиции/закачалки, което знаем, че крайно недостатъчно за общия капацитет от посетители на залата, но все пак донякъде е налице и ние смятаме да ви го предложим, доколкото стигне. „Седящите“ могат да използват своите седалки. 
На съхранение в зоните, определени за гардеробни, НЕ се приемат чанти, раници и всякакъв обемист багаж.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ:

Не се допускат в зоната на събитието. Уверете се, че сте им оставили достатъчно храна и вода вкъщи и сте обслужили всичките им нужди преди да дойдете да се разцепите в залата! 

Забранени вещи – няма как!
НЕ СЕ ДОПУСКА ВНАСЯНЕТО НА:

– оръжие;
– всякакви остри и опасни предмети;
– храни и напитки;
– видеокамери;
– фотоапарати със сменяем обектив;
– стъклени и метални бутилки;
– преносимо лазерно оборудване.

ТЮТЮНОПУШЕНЕ

Абсолютно е ЗАБРАНЕНО пушенето в залата!
Обособени са две зони за тютюнопушене при входове В0 и В1 – отвън, непосредствено до коридорите за проверяване на билети, като специално за тях са отделени 4 изхода/входа.
При нарушаване на забраната и несъобразяване с повдигнати в тази връзка забележки от страна на охраната и стюардите е възможно да се наложи съответното лице да бъде своевременно изведено от залата, без възстановяване на сумата за билет!

АНТИСОЦИАЛНО ИЛИ АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ:

При проява на агресивно и антисоциално поведение и несъобразяване с повдигнати в тази връзка забележки от страна на охраната и стюардите, е възможно да се наложи съответното лице да бъде своевременно изведено от залата, без възстановяване на сумата за билет! Но ние вярваме, че всички сме там, за да се забавляваме и да ни бъде весело, нали?

OFFICIAL AFTER PARTIES
Club Terminal 1
Club Stroeja

Да, правилно отбелязвате – две са, на две различни места. Но нищо изненадващо, все пак.  Двете банди ще бъдат поканени и на двете места, не знаем къде ще дойдат и дали ще се възползват от поканите, а може би ще присъстват и на двете места, но със сигурност и в двата клуба партитата в тази нощ ще бъдат съобразени с този голям концерт!

ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ С DUBIOZA KOLEKTIV В ПЕТЪК!

The event is finished.

Date

29 Nov 2019
Expired!

Time

19:30 - 23:00

Cost

лв30-50

More Info

Read More
Арена Армеец / Arena Armeec

Location

Арена Армеец / Arena Armeec
Арена Армеец София, bulevard
Category
Строежа

Organizer

Строежа
Phone
+359 885 974 666
Email
stroeja@abv.bg
Website
http://www.stroeja.com/
Read More

Next Event

Weather

Partly cloudy
Partly cloudy
24 °C
Wind: 6 KPH
Humidity: 54 %
Feels like: 26 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!

Този сайт използва cookies ("бисквитки"), необходими за правилното му функциониране Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close