Home Events - RockTheNight.eu Epica – 30 април 2022 – Стадион Юнак, София

Epica – 30 април 2022 – Стадион Юнак, София

Една от най-успешните групи в България – Sevi получи стойностен музикален комплимент!

Рок квартетът беше персонално избран и одобрен от Epica за съпорт в тяхното очаквано с голям интерес шоу на 30 април 2022г.

Времето се очертава свежо, пролетно, вратите на стадион „Юнак“ ще бъдат отворени в 17:30 ч., като билети ще се продават и на място. (освен онлайн на https://bilet.bg/bg/cart/order/epica/2864)

В 19 ч. на сцената ще се качи специално избраният от EPICA съпорт – нашата успешна хеви банда SEVI. EPICA ще забият от 20:10 ч., като графикът им сочи, че няма да има излишно бавене и дълги паузи между съпорта и техния сет. Очаква ни почти двучасово, епично шоу със… специални изненади.

Неподправеният глас на Светлана Близнакова ще отекне над стадион „Юнак“ минути преди великите Epica, начело с ангелогласната Simone Simons, да завладеят сцената.

17:30 – отваряне на вратите
19:00 – Sevi 
20:10 – Epica

===

Трудно може да се забрави последното посещение на нидерландските симфоник метъли Epica в България, на сцената на Hills of Rock в Пловдив през 2017 г. за първото издание на фестивала. Пет години по-късно холандският секстет се завръща в София за да представи най-новия си материал, върху който работи през последните години.

Запазете датата 30 април 2022 г. за един „ΩMega” концерт, част от предстоящото турне на Epica в подкрепа на осмия им дългосвирещ албум – „Ωmega”. По време на световния смут и промени в обществото, Epica по някакъв начин успяват да създадат най-зрелищният си албум досега. Албум, който безпроблемно обединява метъл и симфоничен оркестър, хор и ориенталски инструменти, в една перфектна буря, която постоянно те държи настръхнал. Накратко: надминаха себе си и все пак успяха да запазят песните закачливи и леснодостъпни. Със своите епични химни албумът „Ωmega”  е създаден специално за изпълнения на живо. В средата на пролетта догодина, на сцената на парк център Юнак ще бъде разигран впечатляващ спектакъл с най-новите, но вече утвърдени парчета на бандата, като „The Skeleton Key”, “Abyss Of Time”, “Freedom – The Wolves Within”, “Rivers” и др. Само тези, които са гледали live stream концерта ”Omega Alive”, който Epica представиха през юни тази година, могат да придобият бегла представа колко масивна е продукцията, с която групата ще пристигне в България. Наред с най-актуалния материал, прекрасната Simone Simons и компания ще ни разведат из цялото си творчество, като  изпълнят всички свои емблематични хитове. Тепърва предстои да бъде обявена и съпорт групата, която ще пристигне с Epica на 30 април в София, както и българската банда, която ще открие концерта на стадион Юнак. Билети за концерта на Epica  в София са в продажба в мрежата на Bilet.bg  и онлайн на www.sme.bilet.bg и са на цени от: – 50 лв.. за първите 100 билета – 60 лв до 31.12.2021г. включително – 70 лв. от 01.01.2022г. до деня на концерта – 80 лв. в деня на концерта – 90 лв. – ограничен брой VIP билети в специално обособена зона

The event is finished.

Tags: , ,

Date

30 апр. 2022
Expired!

Time

18:00 - 23:00

More Info

Билети

Location

Парк център "Юнак", София
Стадион “Юнак”, Bulevard "Evlogi i Hristo Georgiev", Sofia, Bulgaria
Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/

Next Event

Weather

Слънчево
Слънчево
21 °C
Wind: 19 KPH
Humidity: 53 %
Feels like: 21 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!