16 C
Sofia
Wednesday, August 12, 2020
Home Events Eufobia / Deception / Human – 18 юли 2020 – Фабрика 126, София

Date

12 Aug 2020

Time

18:00 - 23:30

Cost

лв10-12

Eufobia / Deception / Human – 18 юли 2020 – Фабрика 126, София

„Метъл Фабрика“ набира сила и втежнява звука иднaта събота – 18 юли.
В календара на дата 18 юли сме поканили Eufobia, Deception и Human.
Eufobia е банда от София, която, ако си фен на по-твърдите стилове в музиката, няма как да не познаваш. Свирят дет метъл, имат голям концертен актив и 3 абума в историята си. Това са фактите. Eufobia също така свириха на най-големия метъл фестивал в света Wacken Open Air през 2018г. в Германия като резултат от спечелването на битката на местно ниво у нас на „Wacken Metal Battle“. Споделяли са сцена със завиден брой големи метъл банди и познават добре правилата в тази игра. А две от основните са: без значение на размера на сцената да се раздадеш и винаги да бъдеш себе си!
Групата работи по нов албум, записите са в процес и Eufobia са, както винаги, в блестяща форма, защото не спират да свирят.
Deception е млада хеви/траш група от София с алтернативно грууви звучене, която има готов авторски материал, който предстои да събере в албум със заглавие „World of Blind“. Преди той официално да излезе, групата ще има взможност да представи песни от него на живо пред публиката на „фабриката“. Deception направиха концерт на 1 март и после имаха планиран такъв за 15 март, но обстоятелствата се стекоха така, че ето-вместо през март тази среща ще се случи на 18 юли. Как подготвяш почвата за дебютното си издание не е никак малък залог – това е важна крачка и старите кучета – еуфобците подават ръка, а ние сме тук да подкрепим случката.
Към плаката слагаме и още една млада банда от София – Human. Те свирят дет метъл, вдъхновен предимно от старата школа на стила (на първо място американските класици Death, както подсказва самото име на групта) и може да сте ги засичали вече по клубните сцени. Чува се, че кипи усилен труд по дебютно им издание, така че следете за новини от тях.
Билети:
Ранно пиле – 10 лв
Стандартни – 12 лв
Онлайн билети – https://bit.ly/MetalFabrica18July
Каса: Магазин “На тъмно”, ул. Иван Вазов 13

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!