25.6 C
Sofia
Friday, May 7, 2021
Home Events Everlast – 16 юли 2019 – Music Jam, София

Everlast – 16 юли 2019 – Music Jam, София

EVERLAST: ВИНАГИ РАЗЛИЧЕН, ВИНАГИ НОВ
Популярният американски изпълнител – с много специално клубно шоу в Music Jam на 16 юли, вторник!

Можете да го наричате Евърласт, Уайти Форд или дори Ерик Франсис Шроуди. Но под каквото и да е име да е преминал даден етап от забележителната музикална кариера на тази певец, композитор и рап легенда, светът го е видял да преоткрива себе си няколко пъти.
От първия му солов албум, Forever Everlasting, под егидата на Rhyme Syndicate на Айс-Ти, до сензационния успех на “Jump Around” с House of Pain, мултиплатинения Whitey Ford Sings the Blues и приноса му в спечелилия “Грами” албум Supernatural на Карлос Сантана (парчето “Put Your Lights On”, което Сантана нарича “центъра на албума”), Евърласт винаги се е противопоставял на скептиците.
Най-новият му албум, Whitey Ford’s House of Pain, е неговото седмо студийно издание и ни предлага еклектична стилистична извадка от цялото, продължило почти три десетилетия,
музикално пътуване на Everlast.
При поредното си гостуване в България Евърласт, който винаги се е радвал на особено топъл прием от българските си фенове, ще се качи на голямата сцена на клуб Music Jam за едно изцяло ново, наистина впечатляващо шоу, с озвучаване, мултимедиа и светлини, подобаващи за артист от неговия ранг. Ще бъде незабравима топла юлска вечер!

Билети (от 7 май, вторник) на: https://www.eventim.bg/bg/bileti/club-music-jam-22/promo.html

The event is finished.

Date

16 Jul 2019
Expired!

Time

21:00 - 02:00

Cost

лв40-60

More Info

Read More
Music Jam Club

Location

Music Jam Club
ul.
Website
https://musicjam.bg/bg/

Централно място в сърцето на града, голяма, истинска концертна сцена, високи тавани, първокласно озвучаване, осветление и климатизация, капацитет до 1000 човека (на три нива) – това са само няколко от причините да заявим, че MUSIC JAM предлага най-пълноценното клубно изживяване с музика на живо в София! Запазете адреса на нашия уебсайт и го посещавайте често за информация около интересния списък от чужди и български артисти, които ще забиват в клуба, както и за различните тематични партита, промоции и други събития, които никога няма да ви оставят да скучаете!

Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/

SME е най-голямата компания за организация на концерти в България

REGISTER

Weather

Sunny
Sunny
25 °C
Wind: 24 KPH
Humidity: 21 %
Feels like: 25 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!