fbpx
13.4 C
Sofia
Tuesday, September 29, 2020
Home Events Foltin – 8 април 2017 – Sofia Live Club

Date

08 Apr 2017 - 09 Apr 2017
Expired!

Time

23:00 - 02:00

Cost

лв10-15

Foltin – 8 април 2017 – Sofia Live Club

FOLTIN с бомбастичен концерт през април в SOFIA LIVE CLUB

На 8-ми април, „псевдо-кабаретните“ музиканти от Македония, както FOLTIN сами определят себе си, пристигат, за да взривят най-добрата лайв сцена у нас – Sofia Live Club. Македонците се завръщат с двучасово шоу, което ще вдигне на крака всички в култовия клуб.
Музикантите стоящи зад издадени 8 албума: Пеце Николовски – кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас, Славчо Йовев – барабани и Мариян Станич – перкусии, идват с нов и още по-взривоопасен заряд.
FOLTIN са една от най-авангардните групи стъпвали на сцената в Sofia Live Club. Създават музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и дори сюрреалистична. Звученето им е колаборация от страстни, динамични и изпълнени с изненади ритми. Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми.
Концертите на бандата често се превръщат в спектакъл, към който е трудно да останеш безучастен. Творчеството им е равно на 14 години труд, 8 албума резултат и невероятно много страстни фенове в международен мащаб.
Участват в известни фестивали като Exit, Sziget, East European Jazz Festival и много други. Творчеството им е станало част от над 20 театрални постановки и филми, а амбицията им да творят в света на музикалните пристрастия не спира и до днес.
Станете част от непредсказуемото шоу на 8-ми април в SOFIA LIVE CLUB!

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, OMV, The Mall, билетен център НДК и партньорските каси.
Цената на място ще е 15 лева.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!