-5.1 C
Sofia
Sunday, January 23, 2022
Home Events Фондацията – 13 юли 2021 – парк „Военна академия“, София

Фондацията – 13 юли 2021 – парк „Военна академия“, София

Супергрупата Фондацията се готви за специален концерт в София на 13 юли 2021 г. от 20:30 часа в парка на „Военна академия“.

Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят за първи път пред софиянци новия си проект „“Фондацията“ представя „Големите БГ рок гласове““. Специални гости в него ще са вокалистите на Ахат – Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и Славин Славчев.

На 13 юли, под звездите, в уютния парк на „Военна академия“ в София на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 82, феновете на качествената българска музика ще се насладят на живо на песни като „Черната овца“, „Няма връщане назад“, „Вкусът на времето“, „Пак ще се прегърнем“, „Страхотен ден“ и много други емблематични и любими български рок парчета.

Концертът на „Фондацията“ в София е част от лятното турне с новия им формат, което започва от Варна на 8 юни от 20:00 ч. в Летен театър Варна. Емблематичните лица от „Фондацията“ споделят, че нямат търпение да се срещнат на живо с феновете си и да си доставят взаимно неповторими емоции и настроение.

БИЛЕТИТЕ за концерта на „Фондацията“ на 8 юни във Варна и на 13 юли в София вече са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им е от 25 до 45 лв., според мястото. Те могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала „Арена Армеец“, бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС.

При провеждане на събитията ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

The event is finished.

Date

13 Jul 2021
Expired!

Time

20:30 - 22:55
Category

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!