18.6 C
Sofia
Saturday, September 18, 2021
Home Events Фондацията – 15 септември 2021 – Летен театър, Добрич

Фондацията – 15 септември 2021 – Летен театър, Добрич

В края на супер успешното лято за Фондацията, супергрупата на България се готви за още два специални концерта – във Варна на 12 септември и в Добрич – на 15 септември.

Петимата прекрасни музиканти и любимци на публиката – Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, ще стъпят за втори път в Летния театър на Варна, след страхотния и напълно разпродаден техен концерт през юни на същото място. Тогава варненци пяха с пълно гърло, заедно с тях, а вечерта беше незабравима.

На 15 септември “Фондацията” ще посети за първи път Летния театър в Добрич, за да се срещне с феновете и приятелите на хубавата българска музика в града. Петимата са подготвили специален сет и обещават да подарят на публиката незабравими емоции, страхотна музика и настроение с песните на “Фондацията”.

До този момент лятното турне на бандата се радва на голям интерес и очаквано огромната любов на феновете на хубавата българска музика. То премина през София, Варна и Пловдив – с пълни зали и повече от отлично настроение. В изминалите, а и в предстоящите концерти, ще звучат едни от най-любимите на поколения българи песни, сред които “Черната овца”, “Няма връщане назад”, “Вкусът на времето”, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други.

Билетите за концерта на Фондацията в Добрич на 15 септември вече са в продажба, в системата на Ticketportal.bg и на касата на летния театър. Могат да се купят още от бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading и Office1Superstore. Цената им за Добрич е от 30 до 40 лв., според мястото. Подробности за предстоящите събития можете да следите във Facebook страницата на Ticketportal.bg.

При провеждане на концертите ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

 

 

 

 

The event is finished.

Date

15 Sep 2021
Expired!

Time

20:00 - 22:00

More Info

Билети
Category
Билети

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!