11.8 C
София
вторник, май 30, 2023
Home Events - RockTheNight.eu Фондацията празнува Щурците на 55 г. – 5 август 2022 – Античен театър Пловдив

Фондацията празнува Щурците на 55 г. – 5 август 2022 – Античен театър Пловдив

“Фондацията празнува Щурците на 55 г.” в Античния театър в Пловдив на 5 август. Началото е в 20:30 ч. За първи път от 5 години насам “Шурците” ще бъдат заедно на една сцена, а събитията са част от лятното турне на супер групата “Фондацията”. На сцената към звездните Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, се присъединяват  легендарните Валди Тотев и Георги Марков. Всички те заедно ще изпълнят най-големите хитове на знаменитата група.

“С тези концерти можем да отбележим една невероятна кариера на една от най-обичаните български групи, която остави толкова много музика – цяло национално богатство”, сподели Славчо Николов от “Фондацията” и Б.Т.Р. в интервю преди концерта довечера.

Радвам се, че в празнуването на 55-ата годишнина от началото на “Щурците” участват Валди Тотев и Георги Марков. Вече направихме такива концерти в Русе и Варна. Сигурен съм, че и на 21 юли в Бургас, а и всички следващи ще се получат страхотно”, сподели и Кирил Маричков.

Музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето им ще продължи само до края на 2022 г.

Супер музикантите гостуват тази вечер (21 юли) в Бургас – в Летния театър, а следват изявите им в Тутракан – на 28 юли, в Пловдив – Античен Театър на 5 август и  на “Аполония” в Созопол – на 4 септември.

Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, само историята ще покаже.

Билети за предстоящите концерти можете да намерите в системата на Ticketportal.bg, Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или на място довечера – на касата на Летния театър в Бургас.

Подробности можете да следите във фейсбук страницата на Ticketportal.bg.

The event is finished.

Date

05 авг. 2022
Expired!

Time

20:30 - 23:00

More Info

Билети
Античен Театър Пловдив

Location

Античен Театър Пловдив
Category
QR Code
error: Alert: Content is protected !!